Brak i odnosi

VRUĆE TEME BRAKA

Što muževi i žene ne govore jedno drugome o novcu Kako se par može „vratiti u normalu“ ako su mu materijalna dobra i prestiž postali najvažniji?

Što muževi i žene ne govore jedno drugome o novcu?

Foto: Pixabay

 

Što muževi i žene ne govore jedno drugome o novcu?

„Moramo promijeniti odnos prema zajedničkim financijama. Pritisak pod kojim se nalazimo nastojeći uspješno voditi financije i osigurati novac potreban za sva davanja šteti našem braku. Ne želim se više svađati oko novca. Želim da kao par nastojimo zajedno zarađivati za život, a ne pokušavati se obogatiti.“

Kako se par može „vratiti u normalu“ ako su mu materijalna dobra i prestiž postali najvažniji? Je li loše, kao što su neki muževi i žene naveli u svojim odgovorima, premalo zarađivati? Jesu li brojke problem ili je možda problem u tome što se parovi nisu dogovorili oko budžeta koji bi za oboje bio prihvatljiv te ga se pridržavali?

(…)Ovdje je važnije razumjeti zašto je novac vrlo često nalik maloj lisici koja oštećuje vinograde (v. Pj 2,15) nego pronaći način „kako“ raspolagati novcem unutar braka.

Vruće teme; Prvo izdanje; Autori: Steve i Annie Chapman; što supruznici ne govore jedno drugome; Izdavač: Figulus

Nastavak pročitaj ovdje, a sve o zarađivanju i brojnim drugim temama u braku pronađite u knjizi  „Vruće teme“ autorâ Stevea i Annie Chapman. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

KNJIGA JE NA RASPRODAJI! Kupiti ju možete za samo 45 kuna ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh