Duhovnost

OZDRAVLJATI BOLESNE

Što kada smo sve učinili, a ipak nismo ozdravili?

Što kada smo sve učinili, a ipak nismo ozdravili

Foto: Shutterstock


 

Što učiniti kad shvatiš da si učinio sve što ti je poznato kako bi došao do vjere za svoje ozdravljenje? Što učiniti kad ti se čini da su se svi koji su ikada bili pozvani od Boga da mole za bolesne, molili za tebe, a ti si još uvijek bolestan?

Što učiniti kad izgleda da je nestala i posljednja tvoja nada, a vrijeme ide? Što još učiniti kad ti se čini da si učinio sve što si znao uraditi?

Tijekom godina zapazili smo da se postotak ozdravljenja na našim službama dramatično povećava. Naučili smo niz različitih načina ozdravljanja bolesnih, i naša je vjera silno porasla, jer smo vidjeli Božju čudotvornu snagu kako uvijek iznova čini čudesa preko različitih načina ozdravljanja koje nam je On sam pokazao. No i pored toga, naše razumijevanje, znanje i razlučivanje, kao i usavršavanje upravljanja našim sposobnostima koje smo dobili kroz Duha Svetoga, nisu ni približno dostigli onu razinu na kojoj je Isus bio kad je ozdravljao za svoga djelovanja na zemlji.

Onima koji ne ozdrave kad molimo za njih, preporučujemo i savjetujemo da idu k drugima da i oni mole za njih, jer izgleda da Bog daje posebnu vjeru nekim osobama za određene bolesti i njihovo ozdravljanje. Ako određenom prilikom nismo mogli s uspjehom moliti za tvoj slučaj, pokušaj s nama i sljedeće godine, jer možda smo tijekom tog vremena naučili nešto novo, i Bog je možda umnožio vjeru, pokazao nove načine ozdravljanja bolesnih, koji će ovaj put moći pomoći i tebi. (…)

ozdravljati bolesne autori charles i frances hunter nakladnik figulus Bd 800px

Ulomak iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh