Duhovnost

OZDRAVLJATI BOLESNE

Što kada smo sve učinili, a ipak nismo ozdravili?

Što kada smo sve učinili, a ipak nismo ozdravili

Što učiniti kad shvatiš da si učinio sve što ti je poznato kako bi došao do vjere za svoje ozdravljenje? Što učiniti kad ti se čini da su se svi koji su ikada bili pozvani od Boga da mole za bolesne, molili za tebe, a ti si još uvijek bolestan?


Što učiniti kad izgleda da je nestala i posljednja tvoja nada, a vrijeme ide? Što još učiniti kad ti se čini da si učinio sve što si znao uraditi?

Tijekom godina zapazili smo da se postotak ozdravljenja na našim službama dramatično povećava. Naučili smo niz različitih načina ozdravljanja bolesnih, i naša je vjera silno porasla, jer smo vidjeli Božju čudotvornu snagu kako uvijek iznova čini čudesa preko različitih načina ozdravljanja koje nam je On sam pokazao. No i pored toga, naše razumijevanje, znanje i razlučivanje, kao i usavršavanje upravljanja našim sposobnostima koje smo dobili kroz Duha Svetoga, nisu ni približno dostigli onu razinu na kojoj je Isus bio kad je ozdravljao za svoga djelovanja na zemlji.

Onima koji ne ozdrave kad molimo za njih, preporučujemo i savjetujemo da idu k drugima da i oni mole za njih, jer izgleda da Bog daje posebnu vjeru nekim osobama za određene bolesti i njihovo ozdravljanje. Ako određenom prilikom nismo mogli s uspjehom moliti za tvoj slučaj, pokušaj s nama i sljedeće godine, jer možda smo tijekom tog vremena naučili nešto novo, i Bog je možda umnožio vjeru, pokazao nove načine ozdravljanja bolesnih, koji će ovaj put moći pomoći i tebi. (…)

Ulomak iz knjige „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje. 

O knjizi

Bračni par Hunter, Charles (1920. – 2010.) i Frances (1916. – 2009.), vodili su jednu od najistaknutijih službi na području iscjeljivanja! Gospodin ih je uputio da natprirodno približe običnim, svakodnevnim ljudima te im tako omoguće da i oni postanu ljudi koje Bog upotrebljava.

Zato u ovoj knjizi govore ono što su naučili – u želji da shvatite kako i vi možete ozdravljati bolesne! Po njihovoj su službi ozdravile tisuće ljudi, a bez sumnje su još stotine tisuća primile ozdravljenje kroz druge koji su naučili kako mogu ozdravljati bolesne.

Isus je rekao: „… tko vjeruje u me i on će činiti djela koja ja činim. Činit će i veća od ovih, jer ja idem k Ocu.”

Kome je Isus ostavio zadaću, da dovrši posao na ovoj zemlji? Ostavio ju je nama; nas je imenovao i opunomoćio da polažemo ruke na bolesne koristeći se njegovim autoritetom! Upamti, sve je to učinjeno u Kristovo ime! Po imenu Isusovu se događaju sva čudesa, jer Isus živi u nama i kroz nas.

Iz knjige

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 312
  •  
  •  
  •  

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh