Aktualnosti

NASLOVI ZA MLADE

Što darovati svome prvopričesniku?! Idealan dar pronađite u našoj biblioteci! Za Vas smo iz naših biblioteka izdvojili naslove koji mogu biti idealan dar za Vaše prvopričesnike. Odaberite svoju kombinaciju, i uz prigodnu ih čestitku, obradujte na ovaj poseban način

Što darovati svome prvopričesniku?! Idealan dar pronađite u našoj biblioteci!

Bliži se sveta pričest Vašeg djeteta ili nekog Vama bliskog i razmišljate o najprikladnijem daru, koji će ga razveseliti i obogatiti? Zašto to ne bi bila knjiga? Iz naše ponude odabrali smo pet knjiga koje kroz uzbudljive avanture Joela, Debbie, Annie, Rachel, Ravija… približava Božju prisutnost i ljubav djeci i mladima.

„Tko to kaže da anđeli čuvari ne postoje? (Neka mi se javi – ako ima hrabrosti!)”

Priča o dječaku Marku koji svome anđelu čuvaru zadaje neobičan izazov i otada mu se počinju događati nevjerojatne stvari!

»Siguran sam da i vi mislite (kao što sam i ja nekada mislio) da su anđeli odjeveni u bijelo. I vjerojatno mislite da njihova bijela odjeća nalikuje nekakvoj haljinici kakvu djevojčice nose na prvoj pričesti, i da u ruci nose neku vrstu harfe. Vjerojatno su anđeli u vašoj mašti bosi. Pa tko još zamišlja anđela u tenisicama ili u čizmama? Joooooj, kako su dosadni ti vaši anđeli! Što bi čovjek s njima?

Halooooo, pa anđeli uopće nisu takvi, što vam je? Opet ste gledali previše crtića!!!

A kako ti to znaš? – već čujem pitanja… Pa kako ne bih znao kad poznajem jednog anđela. I to ne tamo nekog lijevog susjedovog, ili nekog anđela vanzemaljca… Poznajem svog osobnog anđela. Anđela čuvara. Autor 🙂

Lov na blago

Četvero kršćanskih prijatelja s Božjim vodstvom i zaštitom rješava veliku tajnu!
Tko je zatvoren u bijelom kamionu i zašto? Molitva, vjera i poznavanje Biblije im pomaže, ali dok stvari postaju sve opasnije, Lance, Joel, Ravi i Debbie također moraju biti hrabri i odvažni. S Božjim vodstvom i zaštitom, hoće li otkriti o čemu se radi?

„Svaka cura ima svoju priču” (1, 2 i 3)

Zabavni i napeti romani o šest prijateljica tinejdžerki, koje zajedno prolaze kroz različite izazove i probleme u školi i kod kuće i tako se zbližavaju međusobno i s Bogom.

„Svaka cura ima svoju priču (1)”: Annie, Willow, Rachel, Holy, Abmer i Chloe se zajedno smiju i plaču, jedna s drugom i s nama dijele svoja nadanja, strahove i tajne. Priča uključuje i jedno čudo i jednu rođendansku zabavu!

„Svaka cura ima svoju priču (2)”: Holly je u Australiji, no Willow, Amber, Chloe, Annie i Rachel otkriju da ne trebaju čekati slobodnu studijsku godinu da bi pomagale potrebitima. Prijateljice uče da mogu napraviti promjenu u mjestu kojem žive i istovremeno se zabavljaju!

„Svaka cura ima svoju priču (3)”: Holly se suočava s financijskom krizom u obitelji; Rachel je zabrinuta za sestru; nesreća na sanjkanju potrese djevojke – a potpuno drugačiji božićni igrokaz otkriva pravo značenje Božića. Djevojke iz Beech Banka zajedno spoznaju vrijednosti obitelji, prijateljstva i vjere!

Uredništvo portala Book.hr želi Vama i Vašim prvopričesnicima obilje prisutnosti euharistijskog Isusa u vašoj svakodnevici!

Najčitanije

Na vrh