Najave

POD SLOGANOM - VJERUJEM

STIŽE 9. EHO KONFERENCIJA Uz sjajne predavače i njihove priče obnovi žar Kristove ljubavi u sebi Prijave traju do 6. siječnja 2022.

STIŽE 9. EHO KONFERENCIJA Uz sjajne predavače i njihove priče obnovi žar Kristove ljubavi u sebi

Foto: EHO projekt

 

Nakon osam vrlo uspješnih Eho konferencija stiže i deveta, pod sloganom „VJERUJEM”. Održat će se online, preko Zoom aplikacije, od 7.  do 9. siječnja, od 18:00, do 21:00 sat.

Predavači na devetoj Eho konferenciji bit će: vlč. David Leskovar, Vanessa Mioč, Marin Miletić, Jozo Lukić. s. Ana Begić, vlč. Petar Mlakar, Marko Matijašević i Matej Živković.

Okrenimo se Onome od koga dolazi svaka vjera!

„Već dulje vrijeme nalazimo se u vrlo izazovnim vremenima, kada se u nama miješaju razni osjećaji. Toliko je različitih glasova i poruka koje slušamo s raznih strana i više nismo sigurni u što i kome vjerovati. Baš je zato ovo vrijeme kada se ponovno trebamo okrenuti Onome od koga dolazi svaka vjera!
Trebamo podići svoj pogled prema Kristu i čuti tihi glas Duha Svetoga koji nam govori da će sve biti u redu i da vjerujemo. Ovom konferencijom želimo sve potaknuti da stave svoj pogled na Krista i hodaju po vodi kao što je i Petar hodao. Sada je vrijeme da svoj pogled maknemo s oluje i valova koji nas okružuju i svoju sigurnost nađemo u vjeri i Bogu.”

Uz goste i njihove priče, poručuju „želimo se podsjetiti zašto vjerujemo i obnoviti žar Kristove ljubavi u nama. Ljubavi koju vode neće ugasiti niti rijeke ovoga svijeta potopiti!”.

Organizatori najavljuju i odlično slavljenje, jer Gospodin je dostojan svake slave, uvijek i svugdje!

Kotizacija za 9. Eho konferenciju je 80 kn, a prijaviti se možete OVDJE, do 6. siječnja, 2022.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh