Aktualnosti

29. LISTOPADA – 17. PROSINCA

STARTUP INKUBATOR, ZA MLADE OD 18 DO 30: Svijet treba – tebe! Upoznaj sebe i doprinesi društvu. U tome ti može pomoći FORUM PLUS STARTUP INKUBATOR!

STARTUP INKUBATOR, ZA MLADE OD 18 DO 30: Svijet treba – tebe!

Foto: Shutterstock

 

FORUM PLUS STARTUP INKUBATOR prvi je od četiri modula FORUM PLUS AKADEMIJE. Organizatori naglasak stavljaju na razvoj društvenih projekata mladih uz mentorirani proces sveučilišnih profesora i stručnjaka.

Projekt je namijenjen studentima i mladima od 18 do 30 godina, a susreti će se odvijati kroz 8 radionica u devet hrvatskih sveučilišnih gradova

Projekt je namijenjen studentima i mladima od 18 do 30 godina, a susreti će se odvijati kroz 8 radionica od 29. listopada do 17. prosinca, u devet hrvatskih sveučilišnih gradova: Osijeku, Zagrebu, Slavonskom Brodu, Rijeci, Varaždinu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Prijave su otvorene do 15. listopada!

Cilj

Cilj programa je pružiti mladima podršku na putu osobne izvrsnosti, poznavanju Socijalnog nauka Crkve i samostalnom razvoju društvenog projekta, uz mentorirani proces sveučilišnih profesora i stručnjaka, kao i povezanost s ostalim mladim ljudima koji dijele iste vrijednosti i želju za boljim hrvatskim društvom. Više.

Upoznaj sebe, prepoznaj potrebe i prilike u društvu, aktiviraj svoju ideju, kreiraj tim – uz pomoć STARTUP INKUBATORA!

Prijave

Više o projektu možete saznati te se prijaviti OVDJE.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh