Aktualnosti

20. LIPNJA

Snimku koncerta ‘Progledaj srcem’ pogledajte sutra, na blagdan Tijelova, na Laudato TV-u 'Progledaj srcem' - dosad je najveći koncert podrške Laudato televiziji. Ne propustite trosatnu snimku koncerta premijerno na blagdan Tijelova, u četvrtak, 20. lipnja, u 20 sati na Laudato TV-u

Snimku koncerta 'Progledaj srcem' pogledajte sutra, na blagdan Tijelova, na Laudato TV-u

Foto: Laudato TV

 

Nazvali su ga najvećim duhovno-glazbenim spektaklom u hrvatskoj povijesti. 18 tisuća ljudi te je večeri pjevalo u glas. Ona znaju da je ispunjena Arena u Gospinom zagrljaju tek početak koji treba i vas…

‘Progledaj srcem’ – dosad je najveći koncert podrške Laudato televiziji. Ne propustite trosatnu snimku koncerta premijerno na blagdan Tijelova, u četvrtak, 20. lipnja, u 20 sati na Laudato TV-u.

Gledajte nas na području grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije na frekvenciji 762 MHZ; na EVOTV poziciji 102, u osnovnim paketima MAXtv 503 i MAXtv (u HD rezoluciji) 67; A1 353, OptiTV 15; H1 Optima Telekom 31 te Iskon TV 703.

Koncert se organizira kao podrška Laudato televiziji

Visoka produkcija, glavna i pomoćna pozornica, konfeti, svjetla, vrhunska dotjeranost glazbenih aranžmana i orkestracija bili su pripremljeni kako bi središte svih pjesama, krajnji cilj okupljanja na koncertu i srž cijelog programa Laudato TV-a – Bog – bio proslavljen na najveći ljudski mogući način.

Koncert se već peti puta organizira kao podrška Laudato televiziji, jedinom specijaliziranom vjerskom kanalu u Hrvatskoj. 18 000 sudionika iz svih dijelova Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Njemačke, Švicarske i Austrije zajedno su pjevali gotovo tri sata, više od 30 pjesama u izvedbi 125 glazbenika i izvođača.

Orkestrom je ravnao Goran Kovačić, a na pozornici su se izmjenjivali Rafael Dropulić Rafo, Hanna Polhe, Sestre Halužan, Alan Hržica, zbor Mihovil, fra Marin Karačić, Ante Cash, Emanuel, Božja pobjeda i sestre Palić. Gosti iznenađenja bili su Redovnički band aid, Ana Rucner i Toni Cetinski koji je na kraju rekao da je dva puta napunio Arenu, ali da ovako nešto nije doživio.

Gosti iznenađenja

Dok je Zbor redovnika izvodio pjesmu ‘Došli smo ti, Majko draga’ mlada je umjetnica Eva Vukina crtala Gospin lik koji u svojim rukama drži Arenu i bdije nad cijelom scenom. Za samo sedam minuta kao da je iscrtala stvarnost koju je vidjela u srcu.

Vlč. Boris Jozić, povjerenik za vjernike laike u Zagrebačkoj nadbiskupiji, poznat je i kao jedan od svećenika koji pripremaju dnevna razmatranja evanđelja ‘Pod smokvom’ i voditelj projekta ‘Fit katolik’. Njegova meditacija o Božjoj ljubavi izazvala je nevjerojatnu svetu tišinu u dvorani.

„Mladosti, ovo je vaša zemlja“ – poručio je okupljenima Jozo Grbeš, kustos Hrvatske franjevačke kustodije Svete Obitelji za SAD i Kanadu, sa sjedištem u Chicagu. Rekavši kako je njega put odnio daleko, želio je potaknuti mlade da ostanu u zemlji. „Zajedno možemo mijenjati zemlju, snagom ljubavi. Nemojte odustati“ – pozvao je fra Jozo Grbeš.

Saznajte zašto je Josip Kežić bio u Kini i kako su nas voditelji nasmijavali i razveseljavali cijelu večer.

 

Svojim prilozima omogućite nastavak misije Laudato televizije.

Postanite prijatelj Laudato TV-a (više saznajte ovdje).

IBAN za uplatu: HR0223400091510603018

Za više informacija možete nazvati na broj: 091 58 98 443.

Izvor: Laudato.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh