Svjedočanstva

IZ OVE SE KOŽE MOŽE

Smirio sam se i osluškivao, neprimjetno pustio da me Bog vodi Nutarnje iscjeljenje je za mene najvažnije što mi je Bog učinio i siguran sam da me je On iscijelio, ne ja sâm sebe niti okolnosti

ilustracija, Isus korača

Foto: LightField Studios, Shutterstock

 

Započelo je iscjeljenje mog srca. Nutarnje iscjeljenje je za mene najvažnije što mi je Bog učinio i siguran sam da me je On iscijelio, ne ja sâm sebe niti okolnosti.

Moja ogorčenost je bila poput trulog korijena koje je, doduše, još uvijek držalo stablo, ali samo do sljedeće oluje

Osjećao sam da se moram oprostiti od svega negativnog što se nakupilo u mom životu. Otpustio sam svoju zavist, bijes i ogorčenost. Moja ogorčenost je bila poput trulog korijena koje je, doduše, još uvijek držalo stablo, ali samo do sljedeće oluje. I tako bih svaki put pao kad bih osjećao mržnju, bijes i zavist prema samom sebi i svojim bližnjima. To sam trulo korijenje morao iščupati iz sebe, nisam više želio padati. Odlučio sam se uravnotežiti.

Odložio sam teške misli kod Boga

Moj djed je u svom podrumu imao velik ruksak. Zamislio sam kako taj ruksak do vrha napunjam teškim kamenjem, koje je predstavljalo moje životne poteškoće. Sve te negativne osjećaje i misli, taj teški, pretrpani ruksak svog života, odložio sam kod Boga. U mašti sam zamišljao kako taj ruksak ostavljam kod Isusa pod križem i govorim: „Molim te, uzmi ovo od mene, ne želim to više, preteško mi je“.

Nisam više govorio samo: „Želim ovo ili ono…“, nego bih zastao, smirio se, osluškivao, neprimjetno pustio da me Bog vodi

Za razliku od prije sada sam imao dojam da je Bog odgovorio na moje molitve. Imao sam nutarnju sigurnost u srcu. Znao sam da je Bog ovdje kada ga slušam, i naučio sam više osluškivati u molitvi. Nisam više govorio samo: „Želim ovo ili ono…“, nego bih zastao, smirio se, osluškivao, neprimjetno pustio da me Bog vodi. On je rekao da će nam pokazati put kojim nam je ići (Izaija 48,17). Na to sam se oslonio. Nisam se više svaki dan mučio pitanjem što mi je činiti, nego sam vjerovao da će me Bog voditi na svoj način kada se prepustim njegovu nježnom vodstvu.

 

Iz knjige „Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje“ autora Alexandera Eggera. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. Više o knjizi pročitajte ovdje.

 Knjigu možete nabaviti  putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

 

 

 

 

 

 

 

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

Podatci za plaćanje nalaze se na ovoj poveznici.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh