Duhovna glazba

NEKIH OD NAJPOZNATIJIH VODITELJA SLAVLJENJA U LISINSKOM

Slušaš pjesmu „Mi želimo uzdić Isusa“? Pogledaj kako je izgledala najpoznatija izvedba te pjesme na Wembleyju 1997. godine!

Čuo si pjesmu „Mi želimo uzdić Isusa“? Pogledaj kako je izgledala najpoznatija izvedba te pjesme na Wembleyju 1997. godine!

Noel Richards/ foto: Facebook

 

Vjerojatno ne postoji duhovni događaj ili veći molitveni susret na kojem se, u sklopu slavljenja, ne izvodi pjesma „Mi želimo uzdić Isusa“. Na njoj su odrasle generacije a rado ju pjevaju prvopričesnici, krizmanici, mladi i oni stariji u različitim prigodama. Izvorni naziv ove pjesme je „We want to see Jesus lifted high“, a njena najpoznatija izvedba je ona iz 1997. godine, kada ju je Noel Richards otpjevao na Wembleyju pred 45 000 ljudi.

U ponedjeljak, 10. veljače, i Hrvatska će ovom pjesmom uzdizati Isusa. Spomenuti izvođač zajedno s Martinom Smithom te domaćim snagama – Emanuelom i Petrom Buljanom, predvodit će slavljenje u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

WORSHIP IN LISINSKI jedinstveni je događaj kakav se još nije održao u Hrvatskoj. Gospodina ćemo slaviti uz bend Emanuel, Petra Buljana, Andreja Grozdanova, posebne goste iz Engleske – Martina Smitha i Noela Richardsa te mađarskog pjevača Pintera Belu.

Ulaznice za ovaj događaj po povoljnoj cijeni potražite putem Eventima (ovdje). Neka u ponedjeljak naš Lisinski na nekoliko sati postane Crkva koja će snažno slaviti Gospodina! 😊

Autor: Bono Records

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh