Svjedočanstva

DVA SVJEDOČANSTVA

Slučajan poziv svećenika koji je spasio dušu jednom čovjeku Situacija koju je pater Goyo, svećenik u nadbiskupiji u Los Angelesu, podijelio na svom profilu na Twitteru potvrđuje onu izreku koju često čujemo: „Ništa nije slučajno“

Slučajan poziv svećenika koji je spasio dušu jednom čovjeku

Foto: Shutterstock

 

Naime, svećenik je u objavi objasnio da je slučajno nazvao krivi broj želeći nazvati župljanina, te je ostavio sljedeću poruku: „Ovdje pater Goyo. Znam da ste željeli razgovarati. Tu sam“, prenosi ChurchPOP.

Dvije minute kasnije, svećeniku je zazvonio mobitel a kada se je javio, čuo je glas s druge strane: „Želio sam razgovarati sa svećenikom tako dugo, ali sam bio nervozan. Kako ste znali?“

Pater mu je rekao da nije znao, a u objavi je na Twitteru napisao: „Hvala Bogu na mojoj šeprtljavosti.“

Još jedno zanimljivo svjedočanstvo napisano je u komentaru na objavu svećenika.

„2015. godine moj brat je imao srčani udar u snu. Probudio ga je slučajan poziv. Shvativši da ima simptome srčanog udara, nazvao je 911 te su ga uspjeli spasiti. No, doktor mu je rekao da je spavao, da ne bi preživio. Čovjek koji ga je slučajno nazvao bio je bivši zatvorenik koji je očajnički želio znati može li napraviti nešto dobro u životu. Moj ga je brat otišao posjetiti nakon što je izašao iz bolnice“ – posvjedočila je jedna žena.

Uistinu, ništa nije slučajno.

Izvor: Laudato.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh