Duhovna glazba

7. VELJAČE U RIJECI

NAJAVLJUJEMO Slavljenički koncert „Rijeka milosti“ se nastavlja!

Foto: Facebook 

Veliki humanitarni koncert i ove će se godine održati u Rijeci. Ovoga puta u većoj dvorani, u Centru Zamet Rijeka, 7. veljače u 20 sati.

Osim što je koncert humanitarnoga karaktera, on ima još jednu nakanu – onu duhovnu. Povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije i predsjednik organizacijskog odbora „Rijeka milosti“, vlč. Josip Pende, ističe da se koncertom aktivno slavi ljubav prema Bogu i bližnjemu, a to je istinska narav Crkve.

„…to je tek jedan mali korak, ništa važniji od onih svakodnevnih, tj. tjednih susreta i kateheza, molitvenih zajednica, koji se događaju u Rijeci. A ovo je bila prilika da se svi skupimo, da svi budemo jedno i da budemo zajedno“ – rekao je vlč. Pende.

Na koncertu će nastupiti Alan Hržica, Amorose, Ivan Seletković, Petar Buljan (Božja pobjeda), Sestre Palić, Vanessa Mioč i Zbor mladih Riječke nadbiskupije.

Ulaznice po cijeni od 50 i 60 kn možete nabaviti preko web stranice ulaznice.hr (https://www.ulaznice.hr/web/event/38/7374), u župnim uredima riječke nadbiskupije te u centru za mlade „Bl. Miroslav Bulešić“. Ulaznice za djecu i osobe s invaliditetom su besplatne. Sva prikupljena sredstva donirat će se Domu za osobe s demencijom.

Prošle godine na koncertu je prikupljeno oko 50 000 kuna, čime je Kuća utočišta prehranjivala beskućnike cijelu godinu

„Ali On te zove, Isus te zove!“

Veliki slavljenički koncert – Rijeka milosti 2

Isus zove i TEBE 👇🏻
‼ #RijekaMilosti ! 🙌🏻‼ 🔜7.2.2020.
Ove godine očekuj još više molitve, pjesme, slavljenja i zajedništva. 🙏🏻
Sačuvaj datum i na vrijeme kupi ulaznicu!
📍 Centar Zamet, Rijeka

❗svi prikupljeni prilozi od karata namijenjeni su Domu za dementne osobe❗

#RijekaMilosti2 #IsusTeZove #VolimGradKojiMoli

Objavljuje Ured za pastoral mladih Riječke nadbiskupije u Srijeda, 11. prosinca 2019.

Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh