Preporučamo

TOLIKA JE SILA I MOĆ U RIJEČI BOŽJOJ… KKC 131

UŽIVO U HRAŠĆU TUROPOLJSKOM Nova grupa Škole molitve kreće u lipnju Priključi se! Termin je: petkom od 17 do 19 sati. Počinjemo 2. 6. 2023.

Pokrećemo novu grupu Škole molitve UŽIVO u HRAŠĆU TUROPOLJSKOM kraj Odre.

Termin

Sastajat ćemo se petkom u terminu od 17 do 19 sati a počinjemo prvog petka u lipnju, 2. 6. 2023.

Adresa

Novozagrebačka 48, Hrašće Turopoljsko.

Udaljenost Hrašća Turopoljskog i Novog Zagreba: automobilom 5 minuta, autobusom 15 minuta, vlakom oko 15 minuta. Od/do Velike Gorice je automobilom također 5 minuta.

Upute na karti: OVDJE.

Prijave

Više informacija i prijave: na kontakt voditelja Mladena – 098/737-004; mejl: [email protected].

O tečaju Škola molitve više saznajte OVDJE.

Priključi se nekoj grupi

Ako stvarno želiš napredovati u darovima Duha Svetoga, najbolje je priključiti se karizmatskoj grupi, budući da karizmatski pokret posebno promovira upotrebu duhovnih darova. Podatke o zajednicama u svojoj okolini možeš pronaći na web-stranici www.obnovauduhu.com. Te se zajednice većinom sastaju jednom tjedno i gotovo redovito imaju tečajeve za nove članove. Možda bi bilo dobro da obiđeš nekoliko njih, ako živiš tamo gdje ih ima, i onda se odlučiš za onu koja se tebi čini najkorisnijom.

Ako nisi tip za zajednice, možeš se priključiti školi molitve (tečaju) na kojoj ćeš također – osim što ćeš usvojiti različite vrste molitve (razmatranje, unutarnja molitva, zastupnička molitva) – naučiti surađivati s Duhom Svetim u molitvi kroz darove dobivene na krizmi. Škola će te osposobiti da nastaviš učiti do kraja života. Riječ je o grupama od četiri do šest članova koje se sastaju jednom tjedno (može i online) u trajanju od dva sata. Sve o školi (tečaju) možete naći na www.kristofori.hr.

Ako samo nekoliko godina provedeš u takvoj grupi, itekako ćeš se osposobiti za svoj daljnji duhovni život.

Josip Lončar, „Sila odozgor“ (novo, izmijenjeno izdanje)

Svjedočanstva polaznika Škole molitve možete čitati OVDJE.

Book.hr

Foto: Freedom Studio; Shutterstock

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh