Aktualnosti

OBJAVLJENE SNIMKE

Skinute zastave ‘Hoda za život’ u Zagrebu, incident je prijavljen policiji

Skinute zastave 'Hoda za život' u Zagrebu, incident je prijavljen policiji

Foto: Skidanje zastava Hoda za život u Zagrebu


 

Ove su godine prvi puta u Zgrebu postavljene zastave Hoda za život i to na Trgu Republike Hrvatske, ispred Hrvatskog narodnog kazališta i na Tomislavovu trgu. Zastave su postavljene uoči ovogodišnjeg Hoda za život, koji će se u Zagrebu održati u subotu (25. svibnja).

Danas je na Facebook stranici Hoda za život – Zagreb objavljena vijest da su tri osobe skinule zastave, što je snimio jedan prolaznik. Incident je prijavljen policiji.

Snimke možete pogledati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh