Najave

VIŠE OD ODLUKE

SKAC organizira tečaj razlučivanja u šutnji koji će polaznike poučiti kako donositi odluke s Bogom Iz SKAC-a ističu kako je "za donošenje dobre odluke potrebno imati jasnoću oko pitanja o kojem razlučujemo, posjedovanje nutarnje slobode u vezi te stvari o kojoj odlučujemo, te želju i umijeće slijediti kamo Bog vodi glede te odluke." 

Foto: SKAC Palma

SKAC Palma organizira ignacijevski tečaj razlučivanja, od 9. do 11. lipnja, u Hrvatskom Leskovcu. Voditelj tečaja, koji se održava u šutnji, je isusovac, Tomislav Špiranec. Program započinje u petak ujutro (9:00) te traje do nedjelje (17:00). 

Prijava se vrši preko prijavnice na linku ovdje, nakon koje vas organizatori dalje upućuju u proces obavljanja nužnih predvježbi. Cijena programa za nezaposlene i studente je 75 €, a za zaposlene 85 €. Poželjno je da kandidati imaju između 18 i 35 godina te konkretnu odluku na umu/srcu.

Sloboda u izboru

Iz SKAC-a ističu kako je “za donošenje dobre odluke potrebno imati jasnoću oko pitanja o kojem razlučujemo, posjedovanje nutarnje slobode u vezi te stvari o kojoj odlučujemo, te želju i umijeće slijediti kamo Bog vodi glede te odluke.”  Upravo će predvježbe, koje će svi prijavljeni morati ispuniti, pomoći mladima da prepoznaju koliko su slobodni u svojim izborima i svakodnevici.

Iz SKAC-a vjeruju kako će polaznici tečaja “usvojiti jednostavne principe ignacijevskog razlučivanja samostalno i u grupi te steći iskustvo temeljitog donošenja konkretne odluke s Bogom.”

Za sve nedoumice i detaljnije informacije obratite se na mail: [email protected]

SKAC Palma; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh