Svjedočanstva

ZAHVALJUJMO ZA ČUDA

Sjećate se „priče iz Klaićeve“? Naš cimer i njegova mama stigli su kući nakon zadnje, treće operacije! Slava Gospodinu! Hvalimo, slavimo, veličajmo našeg Gospodina, radosni budimo, jer naš cimer i njegova mama stigli su kući nakon zadnje, treće operacije! Napokon „kakaju i brišu guzu“, puni radosti i zahvalnosti! Hvala vam na svakoj molitvi!

Foto: Shutterstock

 

Velika radost i zahvalnost ispunila je moje srce nakon što sam primila poruku da su naš cimer i njegova mama „stigli kući nakon zadnje operacije, i da kakaju i brišu guzu“!

Budući da sam onu prvu, „tešku“ priču podijelila s vama, želim podijeliti i ovu radost!

Često nas zaokupe brige, potonemo… i zaboravimo na čuda oko nas!

Hvala ti, Gospodine, što nas vraćaš u život!

Tjedan koji prolazi bio je za mene iznimno naporan i težak, sve do trena kad sad primila ovu radosnu vijest. Ma odmah mi više nije ovaj tjedan tako težak, odmah mi je lakše! Odmah ću lakše odraditi sve ono što me očekuje još danas, a pogotovo ono što me čeka sljedeći tjedan…

Često nas zaokupe brige, potonemo… i zaboravimo na čuda oko nas!

Hvala ti, Gospodine, što nas vraćaš u život! Hvala ti, Gospodine, što nam ukazuješ na svoja čudesa!

Otvori nam oči za tvoja čuda i ispuni naša srca radošću i zahvalnošću!

Hvala ti, Gospodine!

Hvala ti, Gospodine, za ovo čudo!

Hvala ti, Gospodine, za „novu guzu“!

Radujmo se zajedno i zahvaljujmo!

Spomenimo se u molitvama svih bolesnih, svih potrebnih medicinske skrbi, svih onih s prirođenim stanjima koje zahtijevaju operacije, njihovih obitelji, medicinskog osoblja!

Našeg malog heroja u budućnosti čekaju još neke operacije. Postoje još neke stvari koje „treba popraviti“. Stoga, ne zaboravimo spomenuti se u molitvama svih onih bolesnih, svih potrebnih medicinske skrbi, svih onih s prirođenim stanjima koje zahtijevaju operacije, njihovih obitelji, medicinskog osoblja!

Zahvaljujmo na čudima koja Gospodin čini uz pomoć liječnika!

Amen.

Posvjedočila: N. N. (Podaci poznati uredništvu); Book.hr 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh