Brak i odnosi

THE HUMANUM

VIDEO Sjajna serija o tradicionalnom kršćanskom viđenju seksa, spola, braka i obitelji U šest nastavaka ova serija prikazuje, nimalo propovjednički, radost tradicionalnog shvaćanja seksa, braka i obitelji.

Foto: Pixabay


 

The Humanum series je serija od šest kratkih filmova koji govore o tradicionalnom viđenju seksa, spola, braka i obitelji.

Nastala je u produkciji Vatikana, a u njoj sudjeluju kršćani i drugi vjernici iz cijelog svijeta.

Humanum istražuje kozmičku dimenziju Božjeg plana za obitelj, služeći se dojmljivim, ali razumljivim riječima i slikama.
Istražuje smisao braka i spolnosti, ulogu obitelji, muškost i ženstvenost, način na koji brak pomaže ljudima da prebrode teškoće, odnos braka i društva, i još mnogo toga.

Nijedan od šest Humanumovih videzapisa ne traje dulje od dvadeset minuta. U njima nema ni najmanje propovjedničkog tona i zapravo su iznenađujući u svojoj sofisticiranosti i načinu na koji dočaravaju radost tradicionalnog shvaćanja seksa, braka i obitelji.

U prvoj epizodi govori se o braku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh