Najave

BESPLATNO

SJAJNA MOGUĆNOST Od danas kreće virtualno hodočašće od 40 dana kroz Svetu Zemlju „Hodočašće u vjeri“ 2021. obuhvatit će tri aspekta vjere: Vjerovanje, korizmu i Svetu Zemlju

Foto: Screenshot


 

Tri katoličke grupe organizirale su opsežno 40-dnevno virtualno korizmeno hodočašće Svetom Zemljom. Program, nazvan „Hodočašće u vjeri“ , započinje na Pepelnicu (17. veljače) i kulminirat će uskrsnim nedjeljnim razmišljanjem o putovanju.

Cijelo hodočašće je besplatno, ali posjetitelji se moraju registrirati na stranici ovdje.

Kako piše Aleteia, a prenosi Hrvatska katolička mreža, ovo virtualno hodočašće omogućili su papinski centar u Jeruzalemu, Terra Sancta Mexico i Magdala. Ovo je druga godina kako su se tri organizacije okupile kako bi se održalo virtualno hodočašće. Prethodno hodočašće organizirano je u listopadu 2020.

„Hodočašće u vjeri“ 2021. obuhvatit će tri aspekta vjere: Vjerovanje, korizmu i Svetu Zemlju.

Sveta Zemlja glavna je atrakcija „Hodočašća u vjeri“. Program će voditi polaznike na razna mjesta koja „bilježe otkrivenje koje je Abraham doživio“ tijekom vlastitih putovanja u Obećanu zemlju. Svaki će dan virtualni događaj hodočasnike dovesti na različita mjesta koja imaju biblijsku važnost. Mjesta su odabrana kako bi osvijetlila promišljanje o Vjerovanju.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh