Razno

PLAĆAŠ SAMO POŠTARINU

Sjajna akcija biblioteke Vinograd: Naruči svoj besplatni paket knjiga! Količina je ograničena te akcija traje do isteka zaliha!

Foto: biblioteka Vinograd

 

U sklopu promocije nove knjige o slavljenju  – „Pred zidom“, iz biblioteke Vinograd odlučili su kupce razveseliti sjajnom akcijom: BESPLATNIM POKLON PAKETOM KNJIGA!

Što se nalazi u poklon paketu? Dvije knjige, i to: Don Potter: „Pred zidom“ i Caleb Quaye: „Glasnije od rock and rolla“. Oba naslova govore o glazbi – prvi o principima služenja u slavljenju, a drugi je snažno svjedočanstvo vrsnog glazbenika koji je pronašao Isusa. Knjige će biti od posebne koristi glazbenicima koji služe Crkvi slavljenjem.

Kako možete dobiti BESPLATNI komplet knjiga o glazbi?

1. Ako to još niste učinili, registrirajte se na web shopu www.vinograd.hr
Za one koji imaju korisnički račun, to znači da će se ulogirati.

2. Naručite komplet knjiga „GRATIS – ‘Pred zidom’ i ‘Glasnije od rock and rolla’“ i označite način plaćanja – karticom ili pouzećem. Ne morate se bojati, plaćate SAMO POŠTARINU. Karticom 25 kn, pouzećem 35 kn.

3. Svatko može naručiti po JEDAN komplet knjiga. Dostavu u inozemstvo, na žalost, ne vršimo te promocija vrijedi samo za Hrvatsku.
Količina je ograničena te akcija traje do isteka zaliha!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh