Humor

AKO JOŠ NE MRZIŠ SVOJ POSAO, OVO ĆE POMOĆI

Nekoliko sigurnih načina da zamrziš svoj posao Vrijeme je za promjenu? Mrziš li svoj posao? Zanima te što možeš učiniti kako bi on postao još depresivniji? Provjeri na koje načine to možeš postići!

Nekoliko sigurnih načina da zamrziš svoj posao

Foto: Shutterstock

 

 

Pusti da se posao nagomila

Sačuvaj najveće i najzahtjevnije zadatke za kraj radnog dana, piše Beliefnet. Nemoj se truditi napraviti učinkovit raspored koji bi ti mogao pomoći i nikako nemoj odbiti napraviti neki zadatak – pristani na sve!

Dopusti poslodavcu da te gazi

Super je dok te netko ponižava. O tome si sanjao kao dijete. Nemoj se suprotstaviti ni zauzeti za sebe, samo ćeš tako steći poštovanje.

Izbjegavaj druženje s radnim kolegama

Nemoj trošiti vrijeme na druženje s kolegama. Ne trebaju ti smijeh, zabava i interne šale, ti si tamo samo da obaviš svoj posao.

Budi bezobrazan prema pripravnicima

Pripravnici ne moraju samo kuhati kave i raznositi papire. Mogu biti od velike pomoći, tako da je najbolje da ne uspostavljaš nikakav prijateljski odnos s njima i da ih lišiš svake ljubaznosti.

Nemoj pričati o svojim frustracijama

Najbolje je patiti u tišini. Pusti da te tvoje frustracije obuzmu i nemoj ih spominjati suradnicima ni šefu. To će pomoći u stvaranju napetosti u ostalim sferama tvog života, u tvojoj obitelji i vezi, a to je super!

Nemoj stavljati na radni stol osobne stvari

Nemoj stavljati na radni stol obiteljske fotografije ili sitnice koje voliš. Zadnje što tvoj poslodavac treba je veća produktivnost uzrokovana ugodnim okruženjem.

Ostani sjediti za svojim stolom. Cijeli dan

Najbolje je da se uopće ne krećeš. Fizička je aktivnost loša! Ostani lijepo sjediti na mjestu i obavezno radi i tijekom pauze.

Vjerujemo da ste se nasmijali, no svrha ovoga članka jest da nas sve potakne na promjenu, ako nismo zadovoljni svojim životom. Ovdje se konkretno misli na posao, no to može biti bilo koje područje u našem životu. Nismo tu da budemo pasivni promatrači. Bog nam je dao talente i sposobnosti i računa na nas! Ako želimo da se nešto promijeni, mi smo ti koji trebamo napraviti prvi korak i s pouzdanjem se prepustiti Bogu da nas vodi.

Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh