Duhovnost

ZA CIJELO ČOVJEČANSTVO

Sestra Emmanuel Maillard iz Međugorja: „Prosvjetljenje savjesti stiže…“ Ovo će prosvjetljenje biti za svakoga i bit će užasno za one koji su u grijehu, jer će sa užasom vidjeti kakav će grijeh biti i biti će u iskušenju očajavati

Foto: Pixabay


Ovako je sestra Emmanuel Maillard iz Međugorja kazala o prosvjetljenju savjesti:

„…Ono neće biti poput prve Pedesetnice, ali to će se ticati cijelog čovječanstva: Duh Sveti sići će na nas i svatko će moći vidjeti svoju dušu onako kako je vidi Bog, možete to nazvati Prosvjetljenjem savjesti.
I ovo će prosvjetljenje biti za svakoga i bit će užasno za one koji su u grijehu, jer će sa užasom vidjeti kakav će grijeh biti i biti će u iskušenju očajavati. Vidjevši užas grijeha i posljedice koje je on prouzročio, taj će grijeh biti nesnosna patnja, ali za one koje Bog dotakne, to će biti prekrasna milost. Iz tog nam je razloga Gospa već 36 godina ponavljala: ‘Idite na ispovijed, napustite grijeh’. Umjesto toga, grijeh je postao toliko raširen da sada mislimo da je pobačaj normalna stvar.“

Izvor: Izdavačka kuća Kyrios; Book.hr

Autentična izvješća svetaca i mistika Crkve koji su govorili o danu kada ćemo svi vidjeti svoju dušu u svjetlu istine, i zadivljujuće priče onih koji su to već iskusili možete pronaći u knjizi “Upozorenje. Svjedočanstva i proročanstva prosvjetljenja svijesti”, autorice Christine Watkins.

Knjigu možete kupiti ovdje. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh