Svjedočanstva

LJUTNJA

Samo je jedna molitva izbacila demona Teško se borila s ljutnjom. Rekao sam joj da se možda radi o demonu i predložio da se molim i izbacim ga iz nje. Bila je donekle šokirana, ali prihvatila je molitvu...

Foto: Pixabay

 

Nedavno sam telefonski razgovarao s jednom svojom studenticom koja pohađa Christian Leadership University. Rekla mi je da se teško bori s ljutnjom.

Rekao sam joj da se možda radi o demonu i predložio da se molim i izbacim ga iz nje. Bila je donekle šokirana, ali prihvatila je molitvu

Rekao sam joj da se možda radi o demonu i predložio da se molim i izbacim ga iz nje. Bila je donekle šokirana, ali prihvatila je molitvu. Tako je nakon molitve koja je trajala manje od dvije minute bila oslobođena od demona ljutnje. Zapanjila se, a ja sam bio presretan.

Nekoliko tjedana kasnije zaprimio sam njezin semestarski rad. Uz njega mi je poslala i pismo koje vam prenosim uz njezino dopuštenje. Evo jednog odlomka:

Konačno sam stigla do točke pobožne ražalošćenosti i pokajanja, ali još se uvijek nisam mogla otresti ljutnje kad bih se sjetila svega što su mi učinili

„Želim vam zahvaliti što ste telefonski molili za mene. Veoma sam zahvalna i osjećam veliko olakšanje što sam oslobođena od tog ružnog duha ljutnje. Nosila sam ga u sebi najmanje tri godine. Najprije sam mislila da se radi o promjenama raspoloženja… Kao kršćanka, osjećala sam se poraženo… Kad sam saznala za učenje Terapija oproštenja i pročitala knjigu Ljubav koja traje cijeli život1, Bog mi je počeo pokazivati koliko sam postala ljuta i ogorčena. Nije mi se svidjelo ono što sam vidjela. Konačno sam stigla do točke pobožne ražalošćenosti i pokajanja, ali još se uvijek nisam mogla otresti ljutnje kad bih se sjetila svega što su mi učinili. Svakoga sam dana, po cijeli dan, hodala u boli. Mnogo sam plakala i bila toliko depresivna da sam poželjela umrijeti kako bi bol nestala.

Sada vidim da me nježno vodio do točke u vremenu kada vas je mogao upotrijebiti da učinite ono što je dugo želio učiniti za mene…

Tada me Bog doveo do savršenog trenutka s vama. Takve trenutke nikada ne shvaćam olako. Sada vidim da me nježno vodio do točke u vremenu kada vas je mogao upotrijebiti da učinite ono što je dugo želio učiniti za mene… Zainteresirala sam se za učenje o oslobađanju. Želim da me Bog upotrijebi da bi oni koje poznajem, volim i nalaze se u potrebi također bili oslobođeni. Redak koji kaže: ‘Oni koje Bog oslobodi, uistinu su slobodni!’ sada je oživio u meni!
Hvala vam što ste bili osjetljivi na moje okolnosti i što po vjeri hodate u poslušnosti. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti. Sada imam onaj mir koji nadilazi svaki razum i radost se vratila u moj dom!
Connie Zachrich

Ulomak iz knjige „Molitve koje iscjeljuju srce“ autorâ Marka i Patti Virkler. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh