Aktualnosti

PUTEM YOUTUBEA

S OMNIA DEO Pridružite se 12-satnom klanjanju euharistijskom Isusu, za Crkvu, za duše! Klanjanje se održava da poraste u našim srcima ljubav prema Isusu Kristu, Bogu živom, prema Crkvi i dušama!

Foto: Screenshot

Ovim nam se putem omogućuje da se priključimo iz naših domova – da svi zajedno molimo i prikazujemo ovih 12 nakana.

Iz Omnia Deo kažu:

„U svakom satu klanjanje predvode braća ili sestre iz jedne od naših kuća, moleći molitve na određene nakane. Za vrijeme trajanja molitve, u svome satu svakodnevno molimo pred Presvetim. U molitvama sudjeluju članovi iz svih grana naše zajednice: Braća Euharistijskog Srca Isusova i Marijina – svećenici, đakon, bogoslovi, kandidati, Klanjateljice Euharistijskog Srca Isusova i Marijina iz dva klauzurna samostana gdje se održava 24 satno klanjanje, Službenice Euharistijskog Srca Isusova i Marijina iz više kuća, sestre s novakinjama iz kuće novicijata, sestre s kandidaticama iz kuće kandidature, postulature, kao i vjernici laici iz naše zajednice.“

U milosnom satu su preko audio snimke uključeni i don Josip Radić i Majka Jozefina Glasnović koji mole zajedno sa sestrama. Također, Majka Jozefina se preko audio snimke uključuje u više satova u danu kroz molitvu i pjesmu.

„Molimo za Crkvu, za duše, za vas i s vama!“

Važna je Vjera, Ufanje, Ljubav i moliti srcem!

„Vjera i molitva, staza je do Boga, ljubite Krista, Spasitelja svoga.“

Blagoslovljen bio Isus Krist u Presvetom Oltarskom Sakramentu i Presveta Bogorodica Djevica Marija!

DANAŠNJI PROGRAM: https://bit.ly/3cO73bD

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh