Duhovnost

ISUS GOVORI FAUSTINI I TEBI

S Isusom idem svuda, njegova me prisutnost svagdje prati „Kada idem na počinak, prikazujem mu svaki otkucaj svoga srca, kada se budim – uranjam u njega bez izgovorene riječi.“, sveta Faustina

Foto: Pixabay, Pete Linforth

„Ne zaboravi, učenice moja, da si učenica raspetog učitelja.“ (Dn 1513)

Razmatranje

„Kada idem na počinak, prikazujem mu svaki otkucaj svoga srca, kada se budim – uranjam u njega bez izgovorene riječi. Kada se probudim, na trenutak slavim Presveto Trojstvo i zahvaljujem mu da se udostojalo dati mi još jedan dan: da se još jednom u meni ponovi otajstvo Utjelovljenja tvoga Sina da se još jednom pred mojim očima ponovi tvoja pregorka muka. Tada se trudim olakšati Isusu da po meni dođe do drugih duša. S Isusom idem svuda, njegova me prisutnost svagdje prati.“ (Dn 486)

Molitva

O Isuse, spasi me! Isuse, smiluj se nama i cijelome svijetu.

Iz knjige „Isus govori Faustini i tebi“ autorice Susan Tassone. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi za portal Book.hr.

Iskoristi popust u našoj web knjižari do 18. 12. 2022. i nabavite knjigu po sniženoj cijeni za 77 umjesto 110 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh