Svjedočanstva

ISPOVIJED

Riječi Padra Pija čovjeku koji si nije mogao oprostiti prošlost ...u mom dotadašnjem životu je, još od moga djetinjstva, bilo toliko mnogo pogrješaka i učinio sam toliko mnogo ružnih stvari! Tada sam rekao sâmom sebi: „Nikada se neću prestati ispovijedati”...

Foto: Jeffrey Bruno (preuzeto uz dopuštenje autora)

 

Kada sam se vratio u sakristiju, Padre Pio me čekao. Bio je sâm. Njegovo je lice, natprirodne ljepote, bilo obasjano neopisivom radošću, a njegova je brada ponovno bila uredna. Bez ijedne riječi, dao mi je znak da kleknem. Sjećanja iz prošlosti navriješe kao bujica; u mom dotadašnjem životu je, još od moga djetinjstva, bilo toliko mnogo pogrješaka i učinio sam toliko mnogo ružnih stvari! Tada sam rekao sâmom sebi: „Nikada se neću prestati ispovijedati”.

Gospodin ti je oprostio

Na tvojoj prošlosti sada leži teška stijena koju više ne trebaš pokušavati pomaknuti!

Padre Pio, kao da me čuo, izgovorio je sljedeće riječi: „Ispovjedio si se tijekom rata i Gospodin ti je oprostio. Na tvojoj prošlosti sada leži teška stijena koju više ne trebaš pokušavati pomaknuti!…”

>>>PONOVNO U PRODAJI! Padre Pio – čudesni život

Padre Pio - čudesni život; Autor: Renzo Allegri; Nakladnik: Figulus

Iz knjige „Padre Pio – čudesni život“ autora Renza Allegrija. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje.

Hit knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh