Osobni razvoj

FRA ANTE ANTIĆ NAM I DANAS GOVORI

Riječi fra Ante duhovnoj kćeri mogu pomoći i vama: Ne smijete se upuštati u fantazije, malodušnost, u popuštanju raspoloženjima… Držite se nebeske Majke Marije i uvijek s Marijom. Ako navale napasti, pogledajte Mariju i recite kao dijete: Slatko Srce Marijino, budi moje spasenje! Majko, čuvaj me i brani me od zla!

Foto: Sluga Božji fra Ante Antić, Facebook

 

Fra Ante nam i danas govori: 

„Draga duhovna kćeri! Mir, milost i ljubav Duha Svetoga neka ispunja vaše dobro i plemenito srce, neka vas vodi, rasvjetljuje i tješi da uvijek uzmognete predano i strpljivo nositi svoj teški i križ sa Spasiteljem i da budete u svemu po Njegovoj svetoj volji… I ovom prigodom preporučam vam da budete dobro dijete Oca nebeskoga, puna vjere, svetog pouzdanja i božanske ljubavi.

Daleko od vas neka budu sve predodžbe, uspomene što Vas uznemiruju, oneraspolože i prouzrokuju duševna stanja poslije kojih nastaje u vama nesnosna, teška ogorčenost

Ne smijete se upuštati u fantazije, malodušnost, u popuštanju raspoloženjima. Daleko od vas neka budu sve predodžbe, uspomene što Vas uznemiruju, oneraspolože i prouzrokuju duševna stanja poslije kojih nastaje u vama nesnosna, teška ogorčenost. Za vas je najbolje držati se reda, discipline, uvijek vesela, ljubazna, predana u svetu volju Božju. Vi se ne smijete bojati ničega nego grijeha. Naprijed kao dijete Božje znajući da Vas Bog ljubi, čuva, brani i da je uvijek On s vama.

Ako navale napasti, pogledajte Mariju i recite kao dijete: Slatko Srce Marijino, budi moje spasenje! Majko, čuvaj me i brani me od zla!

Držite te se nebeske Majke Marije i uvijek s Marijom. Ako navale napasti, pogledajte Mariju i recite kao dijete: Slatko Srce Marijino, budi moje spasenje! Majko, čuvaj me i brani me od zla!
Vi se ne smijete ljutiti. Ne smijete sumnjati u dobrotu Božju, ne puštati se nikako depresiji. Predajem vas, dragom Bogu i nebeskoj Majci i sv. Josipu.

Blagoslivlja vas sve duhovni otac.“

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh