Evangelizacija

PROJEKT „DESET PRAVEDNIKA“

Odluči se! Rezerviraj vrijeme za svoj brak, svoju obitelj, a onda i obnovu Hrvatske! Želiš li biti dio nečeg velikog?

Foto: Shutterstock

Budi i ti dio naše vizije za obnovu svoje obitelji i obitelji Hrvatske

Imaš li pola sata tjedno za svoj brak, svoju obitelj, a onda i obnovu Hrvatske? Želiš li biti dio nečeg velikog, jer sve kreće od nas samih? Ne od vlade, ne od optužbi da je situacija ovakva ili onakva, da je supružnik drugačiji… Ne, upravo od mene!

Uključi se u program „Deset pravednika“ (Post 18, 20-32), odnosno – priključi se onima koji će danas i svakog idućeg ponedjeljka (ili neki drugi dan u tjednu kad možeš) doći pred Gospodina pola sata u molitvi i prikazati Svetu Misu na nakanu obnove svoga braka i obitelji, ali i izgradnje i obnove brakova i obitelji u Hrvatskoj!

Predlažemo ti da zastupaš svoj brak i obitelj uz snažnu molitvu za “Obnovu i iscjeljnje braka i obitelji“. Molitvu pisanu u ženskom rodu možeš pronaći ovdje ili ju preuzeti ovdje, dok molitvu u muškom rodu možeš pronaći ovdje ili ju pruzeti ovdje.

(Naš dodatni prijedlog kako moliti, detaljno po koracima možeš pogledati ili preuzeti ovdje)

Umnoži talente, sakupi dodatno „blago“ za nebo i pozovi i potakni i druge. Dovoljno je da ovo podijeliš barem svojim prijateljima!

Za sve vas koji nas na bilo koji način podržavate, svaki se tjedan služi Sveta Misa na vaše nakane i nakane vaše obitelji, te ste konstantno uključeni u naše molitve.

Detaljnije o programu „Deset pravednika“ pogledaj ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh