Svjedočanstva

U TVOJOJ PRISUTNOSTI

Rekla mi je: ‘Zašto mi ovu knjigu nisi poklonila prije 7 godina?’ U uredništvo našega portala pristiglo je još jedno svjedočanstvo o knjizi „U Tvojoj prisutnosti“; nadamo se da će vam biti poticaj da se i sami ohrabrite i pošaljete nam svoje dojmove o knjizi…

Rekla mi je: 'Zašto mi ovu knjigu nisi poklonila prije 7 godina?'

Foto: book.hr


 

Zovem se Branka i živim u Njemačkoj. Još prije godinu dana željela sam posvjedočiti o knjizi „U Tvojoj prisutnosti“, no izgleda da je Duh Sveti htio da to bude baš sada.

Znala sam doći kući iscrpljena. Predavala sam ju Gospodinu i blagoslivljala. Polako smo se zbližile i počela mi je pričati svoj život…

Prije sedam godina dobila sam posao i radila sam s jednom Njemicom protestantske vjeroispovijesti. Divna osoba puna duhovnih rana. Ne znam jeste li ikada imali iskustvo da neka osoba uđe u prostoriju, i donese nekakvu duhovnu težinu. Dosta ljudi je prije mene radilo s njom i jako su brzo otišli tvrdeći da se s njom ne može raditi. Čak su me na početku upozoravali da neću izdržati. Lagala bih kada bih rekla da je bilo lako. Nije.

Znala sam doći kući iscrpljena. Predavala sam ju Gospodinu i blagoslivljala. Polako smo se zbližile i počela mi je pričati o svom životu, koji je bio sve samo ne sretan – iako dolazi iz bogate obitelji. Znala sam joj reći: „Ti to ne možeš riješiti, prepusti to Gospodinu!“ Krenula je u crkvu. Prošle je godine otišla u mirovinu. Svi smo joj željeli pokloniti nešto što će joj ostati u sjećanju. Dugo sam razmišljala što bi to bilo, i zamolila Gospodina da mi pomogne.

Iako je u mirovini, često me nazove i kaže: „Tvoja me je knjiga vratila u život i Bogu. Zašto mi ju nisi poklonila prije sedam godina?“

Odgovor je bila knjiga „U Tvojoj prisutnosti“. Naručila sam knjigu na njemačkom jeziku i poklonila joj. Iako je u mirovini, često me nazove i kaže: „Tvoja me je knjiga vratila u život i Bogu. Zašto mi ju nisi poklonila prije sedam godina?“ Prije nego što zaključite da je nešto ‘loše’, poklonite ju nekome pa ćete dobiti odgovor. Vidjet ćete i sami da ćete ostati šokirani zato što niste slušali što vam Bog poručuje kroz tu knjigu.

Želim vam obilje Božjega blagoslova!

Za Book.hr svjedoči Branka (Ostali podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh