Najave

VIKEND U KARMELU BSI

RAZMIŠLJAŠ O DUHOVNOM POZIVU? Dođi i vidi Za djevojke koje razmišljaju o duhovnom pozivu, od 7. do 9. svibnja u samostanu sestara karmelićanki BSI u Hrvatskom Leskovcu

vikend u karmelu

Foto: Karmelićanke Božanskog Srca Isusova Facebook

 

Karmelićanke Božanskog Srca Isusova organiziraju vikend u Karmelu BSI za djevojke koje razmišljaju o duhovnom pozivu, a održat će se od 7. do 9. svibnja u njihovom samostanu u Hrvatskom Leskovcu.

Vikend će započeti u petak u poslijepodnevnim satima i završiti u nedjelju u poslijepodnevnim satima.

Djevojke koje traže smisao života i pitaju se nije li njihov put služenje Gospodinu u redovničkom zvanju, ili osjećaju da ih On zove u posvećeni život, sudjelovanjem na vikendu moći će kroz kateheze, osobnu i zajedničku molitvu sa sestrama, druženje i upoznavanje karizme njihove družbe otkrivati ljepotu duhovnog poziva i odaziva na Božji zov.

Za djevojke koje nisu iz Zagreba ili okolice bit će organiziran prijevoz iz Zagreba do Hrvatskog Leskovca. Za informacije i prijave djevojke se mogu javiti s. M. Dijani Pučko do 5. svibnja na e-mail: [email protected].

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh