Aktualnosti

RASPRAVA O PRAVIMA ‘LGBT’ ZAJEDNICE // Govor srpskog političara koji je pregledalo nekoliko milijuna ljudi Pogledajte i poslušajte govor srpskog političara, koji je progovorio o važnosti tradicionalnih obiteljskih vrijednosti u društvu.

Govor srpskog političara koji je pregledalo nekoliko milijuna ljudi

Foto: Screenshot

 

Boško Obradović, osnivač srbijanske stranke Dveri, tijekom rasprave o pravima LGBT zajednice u Srbiji, održao je govor koji je na društvenim mrežama za dva dana brojem pogleda postavio rijetko dostižan rekord kad su političari u pitanju.

„Gdje su tradicionalne obiteljske vrijednosti?“

„’Gay’ parada nešto je što ste vi odavno prevladali. Vas zanima puno više od toga”, istaknuo je i dodao: „Poanta je pozitivna diskriminacija homoseksualne populacije koja treba imati veća prava, nego drugi građani Srbije u ovome društvu i državi. Gdje je većina ovoga naroda, društva i države? Prava manjina su maksimalna, a gdje je većina? Gdje su tradicionalne obiteljske vrijednosti?”, zapitao je.

„Nemojte ulaziti u naše škole i vrtiće, među našu djecu i nametati nešto što je suprotno našim tradicionalnim i obiteljskim vrijednostima“

„Nemojte nametnuti svoju ideologiju homoseksualnosti, kao nešto normalno, prirodno i moderno. Ne slažemo se s tim, i nećemo dopustiti da nam se to dogodi – jednostavna stvar. Što prije to shvatite, to bolje za tolerantan i civiliziran dijalog; mi ne ulazimo u vaša prava, nitko ne ulazi u vašu privatnost. Nemojte ulaziti u naše škole i vrtiće, među našu djecu i nametati nešto što je suprotno našim tradicionalnim i obiteljskim vrijednostima”, rekao je između ostalog Obradović.

Izvor:  Narod.hr

Priredila: Gabriela Jurković (Book.hr)

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh