Duhovnost

DAVID WILKERSON

Put prave ljubavi može biti posut križevima, ali one koji ostaju živjeti u području vječnih vrijednosti čeka Njegova najveća nagrada Evo ljubavi!

Put prave ljubavi može biti posut križevima, ali one koji ostaju živjeti u području vječnih vrijednosti čeka Njegova najveća nagrada

„Kao što je Otac mene ljubio, tako sam i ja vas ljubio. Ostanite u mojoj ljubavi!” (Iv 15,9).

Očeva ljubav otjerala je Isusa u pustinju – nakon neslavnog rođenja. Vodila ga je do razbjesnjele svjetine i suradnika koji ga nisu razumjeli. Odnijela ga je u Jeruzalem kao junaka, zatim ga ispustila kao varalicu. Odvela ga je pred kraljeve i vladare da bude ismijan kao pretendent na prijestolje. Ta ljubav ostavila ga je da krvari i umre na križu. Otjerala ga je u očaj od osamljenosti i olovna neba. Ta ljubav napustila ga je kao leš u zapečaćenom grobu. Kakva je to ljubav? Zar nam je Isus uistinu ponudio istu ljubav – isti put? Da, ali evo ljubavi: „Duh koji uskrisi Krista Isusa od mrtvih oživjet će i vaša smrtna tjelesa.”

Pouka

Put prave ljubavi može biti posut križevima – ali njegova najveća nagrada je istinsko uskrsnuće za one koji ostaju živjeti u području vječnih vrijednosti.

Autor: David Wilkerson. Izvor: „Put života”

„Put života” je časopis za dublji duhovni život. Izlazi jednom mjesečno i besplatan je. Čitatelji ga mogu naručiti putem telefona, poštom i elektroničkom poštom. Put života, Ilica 200, Zagreb; 01/370-7628; [email protected].

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh