Zanimljivosti

HELENA I IVAN

PRVO VJENČANJE UŽIVO NA LAUDATO TV-u „Kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost” Današnja vjenčanja uglavnom se odvijaju pred kamerama, obiteljskima, profesionalnih studija ili onih s pametnih telefona. No jedno je ovih dana bilo uistinu posebno. Ono se odvilo u prijenosu, uživo na Laudato TV-u! Ne, nije to bilo kraljevsko vjenčanje, iako za aktere naše priče nema većeg i svečanijeg događaja...

Foto: Laudato TV

 

Helena i Ivan svoj su brak sklopili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama odakle Laudato TV prenosi Svete Mise tijekom tjedna. S obzirom na nepredvidivost televizijskog emitiranja uživo, prijenos se produžio i na obred vjenčanja ovog simpatičnog para, na veliku radost njih i njihovih bližnjih koji su svjedočili sklapanju ovog svetog sakramenta. Zanimljivo je da bračni par Kolić nije imao dogovorenog snimatelja, a i prisutni dirnuti obredom zaboravili su ovjekovječiti objektivima ovaj događaj. Uz dijeljenje sretnih trenutaka uživo Laudato TV čestita Heleni i Ivanu i osigurava im snimku kako bi jedan od najvažnijih trenutka u svome životu imali zabilježen trajno za uspomenu.

Kada je njegov najbolji prijatelj s posla nakon teške bolesti preminuo, često je posjećivao njegovu obitelj u Rijeci. Tako su se Helena i Ivan nakon 15 godina ponovno spojili…

Njihova priča

Oni su s nama podijelili svoju priču.

Oboje su iz Vrbove, župa Svetog Jurja Vrbova. Upoznali su se još u osnovnoj školi kada su si bili prve simpatije. Život ih je potom razdvojio. Helena je završila u Rijeci gdje se školovala i ostala živjeti i raditi u knjigovodstvu. Ivan je završio u Zagrebu raditi u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu. Kada je njegov najbolji prijatelj s posla nakon teške bolesti preminuo, često je posjećivao njegovu obitelj u Rijeci. Tako su se Helena i Ivan nakon 15 godina ponovno spojili. Tada su oboje shvatili da je Bog namijenio da su jedno za drugo i odlučili su se vjenčati. Otac Danijel kojeg je Ivan upoznao na poslu održao je ovom paru pripremu za vjenčanje i vjenčao ih.

„Nismo imali snimatelja, a svi su bili tako iznenađeni da se nitko nije sjetio snimiti i svima je bilo tako žao. I kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost“

„Dan nakon vjenčanja otac Danijel nas je nazvao i rekao da je bio prijenos vjenčanja. Helena i ja smo skakali od sreće, roditelji su bili jako ponosni. Mi smo imali skromno vjenčanje, a Danijel nam je priredio iznenađenje tako što su njegova braća svirala orgulje i pjevala. Nismo imali snimatelja, a svi su bili tako iznenađeni da se nitko nije sjetio snimiti i svima je bilo tako žao. I kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost“, rekao je mladoženja Ivan za LTV.

Radosti se uz čestitke Laudato TV-a pridružujemo i mi iz uredništva portala Book.hr. Sretno i blagoslovljeno vam bilo!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh