Svjedočanstva

BOG MIJENJA ŽIVOTE

Prvi put u četiri godine osjeća se živom! Nakon toliko patnje što sam ju proživio s njom, više se ne nadajući, danas jedva mogu suzdržati svoju radost...

Prvi put u četiri godine osjeća se živom!

Foto: Pixabay

 

Iznad svega otkrio sam da danas možemo pomoći onima za koje smo prije mislili da im nema pomoći. Po molitvi događaju se stvarna čuda – tjelesna ozdravljenja, a iznad svega duhovna i psihofizička. Otkrili smo da homoseksualci koji se žele promijeniti mogu postati heteroseksualci po molitvi. Česta su izlječenja od droge i alkohola. Takve fenomene nekad sam smatrao nevjerojatnima i rijetkima, idealom koji je teško dostižan, a sad mi je sasvim normalan. Iskusili smo radost da vidimo kako se životi kršćana – posebno starješina poput svećenika i pastora – potpuno mijenjaju i obnavljaju.

Evo jednoga tipičnog pisma kakva primam:

Dragi Francisu, jučer sam vam htio napisati zahvalno pismo što ste posvetili veći dio svojeg dana [ime], ali jutros ne mogu naći prikladne riječi. Pisala mi je i prvi put se u četiri godine osjeća živom! Nakon toliko patnje što sam ju proživio s njom, više se ne nadajući, danas jedva mogu suzdržati svoju radost. Bog nam je donio veliku promjenu. Vidjevši kako Bog mijenja živote po Božjem Duhu, imamo razlog za nadu koja je u nama (usp. 1 Pt 3, 15). Svi mi koji smo iskusili preobražavajuću snagu Duha, svjesni smo da se propovijedanje poruke evanđelja promijenilo. Prije je bilo nešto poput davanja savjeta. Ali sad je naviještanje radosne vijesti!

Umalo ugašena milost 3dIz knjige „Umalo ugašena milost“ autora Francisa MacNutta. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje. (do 30. studenog nabavite knjigu po sniženoj cijeni od 60 kuna)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh