Aktualnosti

16. LIPNJA

Prva sveta misa u katedrali Notre-Dame nakon požara Sveta misa slavit će se u pokrajnjoj kapeli koja je ostala netaknuta, a zbog sigurnosti na misi će sudjelovati ograničen broj ljudi

Prva sveta misa u katedrali Notre-Dame nakon požara

Foto: Shutterstock


 

U poznatoj pariškoj katedrali Notre-Dame u subotu će se prvi puta održati sveta misa nakon požara koji je izbio 15. travnja ove godine, prenosi Aleteia.

Sveta misa slavit će se u pokrajnjoj kapeli koja je ostala netaknuta, a zbog sigurnosti na misi će sudjelovati ograničen broj ljudi – njih dvadesetero. Svetu misu predvodit će pariški nadbiskup Michel Aupetit.

16. lipnja obilježava se obljetnica posvete katedrale, stoga je taj dan izabran za slavlje sv. mise. Događaj će prenositi francuska televizija.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh