Najave

PRIJAVI SE BESPLATNO

Prva internetska večer dobročinitelja i webinar “Snažni i postojani” Sudjelujte u posebnom i zanimljivom programu, pojedinačno ili grupno.

Foto: Hrvatska za život

Prva internetska nacionalna Večer dobročinitelja i webinar “Snažni i postojani” održati će se 17. i 19. listopada u 20 sati.

“Pojedinačno ili grupno sudjelujte u posebnom i zanimljivom programu. Osobno ću Vam se javiti uživo iz novog prostora Centra za život u Zagrebu te provesti kroz dosadašnje i nove načine doniranja, a moji sugovornici će biti članovi najboljeg tima u svemiru. To su Dijana Brozović, voditeljica tima za trudnice „Nisi sama“ i nacionalna asistentica te Krunoslav Puškar, koordinator za SZ Hrvatsku, Istru i Kvarner, voditelj projekta „Muževni budite“ te glavni urednik prvog pro-life časopisa “Pohod””, poručio je Ante Čaljkušić, predsjednik udruge “Hrvatska za Život”.

Zato potaknite svoje članove obitelji, kolege s posla, prijatelje iz župa, zajednica, udruga, pokreta, zborova, političkih stranaka, Hrvate u dijaspori da se prijave za besplatno sudjelovanje!

Prijaviti se možete na linku: PRIJAVI SE

Nakon prijave primit ćete potvrdu i sve potrebne informacije.

Na raspolaganju su Vam za sva pitanja, ideje, prijedloge kontakti: Josip (+385 91 921 7211), Dijana (+385 99 638 3432), Petra (+385 91 573 9590) i Ante (+385 99 883 2760).

“Svi ćemo iskusiti istinsko oduševljenje za procvat kulture života! Idemo dalje snažno i postojano!”, poručuje organizator za kraj.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh