Duhovnost

ZAHVALJIVANJE MIJENJA SRCE

Provedi nekoliko trenutaka iskreno zahvaljujući Isusu i gledaj promjene Zahvalnost prema Isusu lijek je za mnoge bolesti duha, duše i tijela

Zahvaljuj Isusu

Foto: Pixabay

 

Provedi nekoliko trenutaka iskreno mi zahvaljujući.

Zahvaljivanjem postaješ svjestan moje dobrote, moje pravednosti, moje nježnosti; postaješ svjestan moje nepristrane ljubavi. Zahvaljivanjem otvaraš srce mojoj milosti. Što ćeš mi više zahvaljivati, to ćeš me bolje poznavati i više ćeš mi vjerovati; počet ćeš me iskreno ljubiti. Zahvalnost prema meni lijek je za mnoge bolesti duha, duše i tijela. Kad mi zahvaljuješ, ja uzimam boli tvoga srca na sebe, uzimam tvoj umor i tvoju opterećenost.

Tvojim zahvaljivanjem ja ti mijenjam srce.

Za zahvaljivanje je potrebno odvojiti vrijeme, potrebna je žrtva, potrebno je u razumu i srcu htjeti pronalaziti razloge zbog kojih mi možeš iskreno zahvaljivati. Zahvaljuj mi za dobro koje si proživio, za ono što je dobro sada. Zahvaljuj mi za dobro koje sam ti pripremio za budućnost i koje ti silno želim dati. Zahvaljuj mi jer nitko nezahvalan ne može doći do mojeg srca i nitko nezahvalan ne može ući u raj.

Hoćeš li?

Iz knjige „Želim da živiš“ autora Josipa Lončara. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Osim tiskanog izdanja, knjiga je dostupna u EPUB formatu i možete ju čitati ali i slušati na svom mobitelu, tabletu i/ili računalu. Besplatno preuzmite ovdje.

Knjiga je namijenjena ljudima dobre volje koji žele uspostaviti prisniji odnos s Bogom, a posebno onima koji se zbog bilo kojeg razloga nalaze u bezizlaznoj životnoj situaciji.

Svrha molitvenika-knjige nije samo tražiti nešto od Boga, već je svrha, daleko više, pripremiti srce da mogne primiti ono što nam Bog može i tako često želi dati, a mi iz najrazličitijih razloga ne možemo primiti.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh