Najave

SJAJNA VIJEST

‘PROGLEDAJ SRCEM’ Iduće godine na maksimirskom stadionu! 'Progledaj srcem' vraća se još jači i veći na otvorenome, gdje će desetci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi

'PROGLEDAJ SRCEM' Iduće godine na maksimirskom stadionu!

Foto: Laudato 

 

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji „Progledaj srcem” održat će se 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu Maksimir. Ovaj megakoncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se pred 44 000 ljudi. To je šesti „Progledaj srcem”, čija je organizacija u Areni Zagreb zbog epidemiološke situacije 2020. god. morala biti odgođena.

„Presretni smo i uzbuđeni što će se ovaj spektakl zajedništva, radosti i ljubavi prema Gospodinu održati na stadionu. To je prilika da nas bude još više zajedno. ‘Progledaj srcem’ više je od koncerta, jer na njemu se mijenjaju srca. To saznanje pomaže nam u ovako zahtjevnoj organizaciji u koju su uključeni brojni volonteri, i pokazuje nam svima da Bogu ništa nije nemoguće!”, izjavila je glavna organizatorica koncerta Ksenija Abramović

Ulaznice su u prodaji od srijede 24. 11. i mogu se nabaviti kod ovlaštenog prodavatelja na Ulaznice.hr te na prodajnim mjestima Laudato TV-a (Gračanska 208/2, Zagreb), u Galeriji Laudato (Don Ive Prodana 11, Zadar) i Molitvenoj zajednici ‘Srce Isusovo’ (Palmotićeva 33, Zagreb).

Ulaznice su u ranoj prodaji, tzv. ‘Early-bird karte’, dostupne već od 100 kuna za sjevernu i južnu tribinu, 120 kn za travnati teren te 140 kn za zapadnu tribinu. Onima koji su kupili karte za neodržani koncert 2020. god., organizacija koncerta ‘Progledaj srcem’ zahvaljuje na podršci te ih poziva da ih zamijene po istoj cijeni putem e-pošte: [email protected] i telefonskim pozivom na broj: 01 7888 592.

Koncert će se održati prema svim pravilima aktualnih epidemioloških mjera.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh