Najave

ZATVARA SE RADI OBNOVE

PRIVREMENI OPROŠTAJ Cjelonoćno klanjanje u remetskom svetištu Svetište Majke Božje Remetske zatvara se 17. siječnja radi konstruktivne obnove, a vjernici će imati priliku privremeno se oprostiti od svetišta cjelonoćnim bdjenjem

Cjelonoćno klanjanje

Foto: Svetište Majke Božje Remetske

 

O. Antonio-Mario Čirko, župnik i upravitelj svetišta Gospe remetske poslao je vrlo važnu vijest za remetsko svetište. Naime, ono se zatvara 17. siječnja radi konstruktivne obnove, a vjernici će imati priliku privremeno se oprostiti od svetišta cjelonoćnim bdjenjem odnosno klanjanjem koje započinje 16. siječnja i završava jutarnjom svečanom euharistijom u 6 sati, 17. siječnja.

Raspored pobožnosti i misnoga slavlja pročitajte u nastavku:

NEDJELJA – PONEDJELJAK (16. – 17. siječnja)

18.30 euharistija

19.30 svečano izlaganje Presvetoga i molitveni program

21.00 radosna otajstva krunice

23.00 žalosna otajstva krunice

5.15 slavna otajstva krunice

– litanije

– blagoslov i pohrana Presvetoga

6.00 SVEČANA EUHARISTIJA

7.00 zatvaranje crkve

Od 17. siječnja navečer euharistije i sva ostala liturgijska događanja slavit će se u natkrivenom vanjskom oltarnom prostoru. Ovog posebnog događaja cjelonoćnog klanjanja moći će te biti dionici uživo preko aplikacije Majka Božja Remetska, župne web stranice ili stranice na Facebooku.

Svečanu euharistiju 17. siječnja u 6 sati također će prenositi Laudato TV, Hrvatski katolički radio i Radio Marija.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh