Aktualnosti

25. GODIŠNJICA

Prisjećamo se prvog dolaska sv. Ivana Pavla II. u Hrvatsku: vizualom na Zagrebačkim fontanama i biciklijadom 3. zagrebačka obiteljska biciklijada sv. Ivana Pavla II. održat će se ove subote, 14. rujna 2019., s početkom u 9 sati. Detalji - u nastavku te na stranici organizatora

Foto: www.kristov-stol.hr

 

Grad Zagreb na prigodan način obilježava sjećanje na 25 godina prvog dolaska sv. Ivana Pavla II., Pape Velikog, u Zagreb i Hrvatsku. Taj Papin posjet Hrvatskoj trajao je od 10. do 11. rujna 1994.

Ovim se povodom od 10. do 11. rujna 2019., od 19 do 23 sati, na Zagrebačkim fontanama projicira prigodni vizual hrvatskog dizajnera Petra Krešimira Ćavara, s Papinim likom, velikom brojkom 25 i najavom 3. zagrebačke obiteljske biciklijade sv. Ivana Pavla II.

Biciklijada će se održati ove subote, 14. rujna 2019., s početkom u 9 sati iz dva smjera – sa zagrebačkog hipodroma i iz Velike Gorice

Biciklijada će se u organizaciji Kristova Stola – Misijske Europske Inicijative te pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i u sklopu Europskog tjedna mobilnosti održati ove subote, 14. rujna 2019., s početkom u 9 sati iz dva smjera – sa zagrebačkog hipodroma i iz Velike Gorice i župe blaženog Alojzija Stepinca.

Sudionici će na trasi posjetiti drvene kapele zagrebačke nadbiskupije, Bundek i Jakuševec iz smjera Zagreba, te turopoljske ljepotice – kapelu Ranjenog Isusa i sv. Barbaru u Velikoj Mlaki. Cilj iz oba smjera je crkva sv. Benedikta u Mičevcu, gdje će u 12 sati biti održana Sveta Misa zahvalnica, te nakon toga prigodni program u suradnji s KUDom Mičevec.

Više informacija na www.kristov-stol.hr ili mail [email protected]

Detaljne informacije o 3. zagrebačkoj obiteljskoj biciklijadi sv. Ivana Pavla II. pogledajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh