Najave

OD 28. VELJAČE

Priključi se! Kreće nova grupa online Škole molitve Prijaviti se može svatko tko želi upoznati Gospodina, graditi osobni odnos kroz molitvu (bez obzira na stupanj duhovnosti i/ili obrazovanja) te doživjeti snagu i obećanja Božje Riječi za svakodnevni život, jer „doista, u čemu je iskušan trpio, može iskušavanima pomoći“ (Heb 2, 18).

Foto: Pixabay, congerdesign 

 

Društvo Kristofori organizira Školu molitve, online i uživo, kojom želimo pomoći pojedincima u izgradnji osobne i zajedničke (grupne) molitve.

Najavljujemo početak nove grupe online Škole molitve, od 28. veljače! Pridružite se i vi, preko vibera utorkom u 17,30.

Voditelj je Šimo Đulić.

Prijavite se na e-mail: [email protected], ili putem kontakt broja: 091 4410 541

Više o samoj Školi možete pročitati ovdje.

Pročitajte neka od svjedočanstava polaznika:

Škola molitve odgovor je na moje molitve  – Damira nam svjedoči kako se njezin duhovni život, otkako je u Školi molitve, transformirao: Potpuno drugačije doživljavam sv. Misu, moja svakodnevna molitva sada ima puno više smisla, a moj odnos s Ocem postao je prisniji…

U Školi molitve doživjela sam oslobođenje; više se ne bojim da će mi Gospodin oduzeti ono najvrijednije – Iskrivljene slike Boga mogu nam zapriječiti put da zaista upoznamo Gospodina i da Mu se približimo. Često ne znamo ni da ih imamo, a kamoli koje su to. Meni je Gospodin kroz Školu molitve pokazao i oslobodio me…

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh