Svjedočanstva

PLODOVI SVETE MISE

Kada se osjetimo nemoćnima, uvijek možemo moliti „Prije nekoliko godina, moj je brat dvije godine pokušavao naći posao i istovremeno upisati fakultet. (...) Kad sam saznala da i muž jedne prijateljice, koja je još bila i trudna, isto tako ne može naći posao, odlučila sam prikazati Misu na te dvije nakane...“

Prikazala sam Svetu Misu za brata koji je tražio posao - plodove sam vidjela dva tjedna poslije...

Foto: Shutterstock

 

Prije nekoliko godina, moj je brat dvije godine pokušavao naći posao i istovremeno upisati fakultet. U tom trenutku tražio je stvarno bilo kakav posao, bez obzira je njegova struka ili nije. Fakultet nažalost nije uspio upisati, a kako nije dobivao odgovore na prijave za posao, imala sam potrebu i sama pomoći. Kad sam saznala da i muž jedne prijateljice, koja je još bila i trudna, isto tako ne može naći posao, odlučila sam prikazati Misu na te dvije nakane. Tad nisam baš ni znala što to točno znači prikazati Misu – samo sam odlučila tijekom cijele Mise, kada god mogu, svaku molitvu izgovarati za njih. Dva tjedna nakon toga, moj je brat našao posao u struci, sasvim slučajno. Muž moje prijateljice nakon toga je također našao posao.

Nevjerojatan je osjećaj vidjeti da nakon toliko vremena i toliko neuspješnih pokušaja, stvar ipak nije izgubljena i da itekako nismo nemoćni u tim situacijama. Možemo moliti! A na Misi molimo sa svima svetima. Bogu hvala!

 

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

Razumijete li što se događa na Svetoj Misi? Znate li kako ju prikazati na određenu nakanu? O svemu tome možete čitati u knjizi „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“ autora Josipa Lončara.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh