Vijesti

PRIJAVITE SVOJE MALIŠANE // Psihosocijalne radionice za djecu u Slavonskom Brodu

Foto: Pixabay

 

Cilj radionica je kroz druženje i razne oblike aktivnosti, potaknuti razvoj emocionalnih, komunikacijskih i socijalnih vještina kod djece

Savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira Psihosocijalne radionice za djecu, kako bi pomogli roditeljima u organizaciji slobodnog vremena njihove djece tijekom ljetnih praznika.

Cilj radionica je, kroz druženje i razne oblike aktivnosti, potaknuti razvoj emocionalnih, komunikacijskih i socijalnih vještina kod djece. Svaki će susret obuhvatiti jedno tematsko područje, koje će se potom razrađivati pomoću različitih aktivnosti – igrom, vježbama, kreativnih tehnikama i sl.

Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta

Susreti će se održavati tijekom ljetnih mjeseci, u trajanju od sat i 30 minuta. Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, a program radionica održat će se u prostoru Savjetovališta (Kumičićeva 14, Slavonski Brod). Radionice će voditi djelatnici Savjetovališta.

Neke od tema koje će se obrađivati jesu razvoj pozitivne slike o sebi, razvoj samopoštovanja, upoznavanje s pravima i obvezama, prepoznavanje i izražavanje osjećaja, izražavanje mišljenja i komunikacija, nenasilno rješavanje sukoba, važnost prijateljstva, razvoj tolerancije, suradnje i međusobnog uvažavanja.

Prijava i raspored održavanja

Sudjelovanje je besplatno, a prijavu je potrebno napraviti najmanje dva dana prije početka radionice. Prijaviti se možete na broj telefona: 035/416 116 ili e-mail adresu: [email protected]. Program radionica i raspored održavanja možete pogledati OVDJE.

Ako znate nekoga kome bi sadržaj ove radionice koristio, proslijedite informaciju dalje! 🙂

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh