Vijesti

PRIJAVI SE // Otvorene prijave za e-duhovne vježbe uoči svetkovine Duhova

Nakon korizmenih e-duhovnih vježbi, koje su pokrenuli braća franjevci iz Pazina, u suradnji s braćom franjevcima iz preostalih triju hrvatskih franjevačkih provincija, otvorene su prijave za duhovske e-duhovne vježbe

Braća franjvci iz Pazina, zajedno s braćom iz preostalih triju hrvatskih franjevačkih provincija, ove su korizme pokrenuli e-duhovne vježbe na koje se prijavilo oko 12 tisuća vjernika, koji su svaki dan dobivali razmatranja evanđeoskih tekstova pripremajući se za svetkovinu Uskrsa.


Osnovana i web stranica

Nakon uspješno provedenih korizmenih e-duhovnih vježbi, braća iz Pazina odlučila su pokrenuti web stranicu eduhovnevjezbe.hr. Uz najave održavanja e-duhovnih vježbi, na stranici se mogu pronaći i svjedočanstva osoba koje su sudjelovale na proteklim duhovnim vježbama.

Voditelj duhovnih vježbi je fra Darko Tepert

Uoči svetkovine Duhova, franjevci su pokrenuli duhovske e-duhovne vježbe, koje priprema fra Darko Tepert. Duhovske e-duhovne vježbe koncipirane su na način da će se svaki dan razmatrati jedan dio drevne posljednice Duhu Svetome – Dođi, Duše presveti, a okosnica razmatranju bit će biblijski tekstovi.

Prijave

Prijave su otvorene do 23. svibnja, a duhovne vježbe započinju na svetkovinu Uzašašća Gospodinova, 25. svibnja i trajat će deset dana. Prijaviti se možeš ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh