Najave

UDRUGA EHO

Prijavi se na program Zakej – biblijsko upravljanje financijama! Program je dosad prošlo više od 400 ljudi!

Prijavi se na program Zakej – biblijsko upravljanje financijama!

Marko Matijašević, teolog i poduzetnik / foto: Dorja Šlogar

 

Jeste li se ikada pitali kako na „zelenu granu“ s novcima? Zašto se događa da „curi na sve strane“ i da se uvijek nekako mora „rastegnuti do sljedeće plaće“?

Ako jeste, ovo je pravi program za vas! Novi ciklus predavanja počinje već u ponedjeljak 4. srpnja u 18 sati, online preko Zooma!

Program Zakej bavi se proučavanjem biblijskog načina upravljanja novcem. Biblija nam o novcu govori više nego o raju, paklu i čistilištu zajedno! Zna Bog koliko je to važno i koliko nas novac može zarobiti i voditi u propast…

Svatko je od nas odgovoran za ono što mu je povjereno i zato valja početi na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti i svojem odnosu prema novcu. Naime, naš odnos prema novcu pokazuje i naš odnos prema Bogu!

Želimo biti slobodni od toga i vidjeti što Bog kaže i misli o novcu! Kroz dva predavanja i komentiranje biblijskih primjera otkrit ćemo što Gospodin želi za naš život, kako bismo uistinu živjeli svoje poslanje u ovom svijetu.

Svatko je od nas odgovoran za ono što mu je povjereno i zato valja početi na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti i svojem odnosu prema novcu. Naime, naš odnos prema novcu pokazuje i naš odnos prema Bogu!

Ako si već u problemima, onda je ovo također program za tebe jer nikad nije kasno krenuti ispravno! Gledajući odnos prema novcu i financijama i kroz praktični rad i stjecanje navike planiranja potrošnje, doći ćemo do spoznaje vlastitih pogrešaka i pogrešnih stavova te ćemo naučiti kako pravilno upravljati onime što nam je Bog dao.

 

ZAŠTO „ZAKEJ“?

Zakej, kada je susreo Isusa, polovicu svojeg imanja dao je siromasima i bio je spreman vratiti nekome ako ga je slučajno prevario. Ako to nije financijska sloboda, ne znam što jest!

 

Teme kojima ćemo se baviti:

7 zakona za financijsku slobodu

Pravilo ispunjenosti

Pravilo sjetve i žetve

Navike financijskog zdravlja i najbolje ulaganje

 

Prijave

Predavanja će se održati preko Zoom aplikacije 4. i 11. srpnja od 18 do 19:30.
Kotizacija za ovaj program je DOBROVOLJNI PRILOG koji ćete moći uplatiti na kraju programa.

Požurite i prijavite se OVDJE!

 

Komentari polaznika

“Program mi je pomogao prihvatiti pogreške koje činim u upravljanju financijama i naučio me kako to promijeniti. Sviđa mi se što međusobno komuniciramo i dijelimo iskustva.”

“Svidjelo mi se što je sve konkretno i jasno, i što je primjenjivo.”

“Zakej me potaknuo na konkretne korake, teme su raznolike i zanimljive, a sve je kroz biblijska načela i primjere.”

“Spoznala sam da sam samo upravitelj dobara, da ih zapravo ne posjedujem. Program me potaknuo da promijenim mnogo toga i da se oduprem strahu.”

 

Božji blagoslov!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh