Najave

OD 20 SATI

PRIDRUŽI SE ‘Božja pobjeda’ večeras na HKR-u predvodi ‘Večer slavljenja’ Program počinje već od 17.30 sati...

PRIDRUŽI SE 'Božja pobjeda' večeras na HKR-u predvodi 'Večer slavljenja'

Foto: Božja pobjeda

Zajednica „Božja pobjeda“ večeras predvodi „Večer slavljenja“ koju možete pratiti od 20 do 21:30 na valovima Hrvatskog katoličkog radija te Facebook stranica Božje pobjede i HKR-a.

„Budući smo sada u ovim okolnostima, drago nam je da imamo priliku doći do većeg broja ljudi, nego što bismo u dvorani s dvije tisuće ljudi. Ovako imamo puno veći doseg i možemo ući u više domova. Bog je u ovoj situaciji providio da putem sredstava priopćavanja i društvenih mreža možemo doći do većeg broja ljudi, ali i u gradove u koje nismo došli u svojim live večerima. Kakva god je situacija, Bog se uvijek pobrine da se dogodi ono najbolje. Zahvalni smo Mu na prilici da ‘Večer slavljenja’ organiziramo na HKR-u”, izjavio je za HKM Petar Buljan iz „Božje pobjede“.

Uoči Večeri slavljenja na HKR-u je planiran poseban program koji započinje u 17: 30 sati. Voditeljica Diana Tikvić će sve slušatelje i gledatelje uvesti u „Večer slavljenja” kako bi se duhovno i molitveno pripremili za glazbeni dio, odnosno, glazbeni susret s Bogom. „S vama će biti vlč. Hrvoje Zovko, vlč. Kristijan Tušek i don Damir Stojić, a i članovi Božje pobjede s kojima ćemo ponovno razgovarati i koji će nas u sve to uvesti. Bit će puno nagrada”, poručuje Diana Tikvić.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh