Svjedočanstva

ŽIVJETI EVANĐELJE

Priča koja će vas ganuti do suza: Vozačica školskog autobusa svakog jutra plete kosu djevojčici čija je majka preminula

Prošle su dvije godine od kako je 11-godišnja Isabella Pieri iz američke savezne države Utah ostala bez majke. Njezina je majka preminula od rijetke bolesti, a njezin se otac ne snalazi baš najbolje u svemu – primjerice, ne ide mu baš uređivanje Isabelline kose.


Kako se Izabellin otac nije najbolje snalazio u uređivanju njezine kose, U jednom joj je trenutku kosa bila toliko zapetljana da ju je morao ošišati. Kada je Isabelli kosa ponovo narasla odlučila ju je jednostavno vezati u rep, ali tada je vidjela kako vozačica školskog autobusa, Tracy Dean, plete kosu jednoj učenici. Ovu dirljivu priču prenio je portal Good News Network.

Isabella je skupila hrabrosti i zamolila Tracy da isplete i njezinu kosu. Otad joj Tracy plete kosu svakoga jutra.

„Postupam s njima kao s vlastitom djecom“, rekla je simpatična vozačica autobusa.

Isabella preko te jutarnje rutine ne dobiva samo lijepe frizure već i samopouzdanje i dnevnu dozu nježne majčinske ljubavi.

„Osjećam se kao da mi je majka i radujem se svakom danu“, rekla je djevojčica.

Tracy Dean kaže da osjeća posebnu povezanost s djecom otkad joj je prije sedam godina dijagnosticiran rak dojke:

„Kad sam saznala da bolujem od raka, najvažnije mi je bilo da moja djeca imaju nekoga tko će brinuti o njima ako ja umrem. Naravno da bi to radio moj suprug, ali znate na što mislim; postoje neke stvari za koje vam treba majka. Majke pletu kosu svojim djevojčicama.“

Poznajete li vi neku djevojčicu koja više nema majku? Neka vam ova predivna priča posluži kao inspiracija!

Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh