Aktualnosti

U 62. GODINI ŽIVOTA

Preminuo Antun Lisec, liječnik i pro-life aktivist Tijekom svoga rada zalagao se je za poštivanje ljudskog života, zdravlja, dostojanstva, predbračne čistoće i svetosti braka

Preminuo Antun Lisec, liječnik i pro-life aktivist

dr. med. Antun Lisec/ foto: Screenshot


 

Sinoć je u Požegi, u 62. godini života, preminuo dr. Antun Lisec – liječnik i pro-life aktivist, prenosi Narod.hr.

Antun Lisec rođen je 6. lipnja 1957. godine u Požegi. Gimnaziju je pohađao u Makarskoj i Osijeku a maturirao je u Požegi. Medicinski fakultet završio je 1981. u Rijeci, gdje je specijalizirao opću kirurgiju.

Tijekom svoga rada zalagao se je za poštivanje ljudskog života, zdravlja, dostojanstva, predbračne čistoće i svetosti braka, te je upozoravao na posljedice kontracepcije, umjetne oplodnje i pobačaja.

Dr. Lisec jedan je od pro-life seniora kojem je dodijeljeno priznanje za ustrajno i marljivo zalaganje za zaštitu i promicanje kulture života u Hrvatskoj na drugoj Međunarodnoj konferenciji za život, održanoj početkom svibnja u Zagrebu.

Počivao u miru Božjem!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh