Aktualnosti

U 62. GODINI ŽIVOTA

Preminuo Antun Lisec, liječnik i pro-life aktivist Tijekom svoga rada zalagao se je za poštivanje ljudskog života, zdravlja, dostojanstva, predbračne čistoće i svetosti braka

Preminuo Antun Lisec, liječnik i pro-life aktivist

dr. med. Antun Lisec/ foto: Screenshot


 

Sinoć je u Požegi, u 62. godini života, preminuo dr. Antun Lisec – liječnik i pro-life aktivist, prenosi Narod.hr.

Antun Lisec rođen je 6. lipnja 1957. godine u Požegi. Gimnaziju je pohađao u Makarskoj i Osijeku a maturirao je u Požegi. Medicinski fakultet završio je 1981. u Rijeci, gdje je specijalizirao opću kirurgiju.

Tijekom svoga rada zalagao se je za poštivanje ljudskog života, zdravlja, dostojanstva, predbračne čistoće i svetosti braka, te je upozoravao na posljedice kontracepcije, umjetne oplodnje i pobačaja.

Dr. Lisec jedan je od pro-life seniora kojem je dodijeljeno priznanje za ustrajno i marljivo zalaganje za zaštitu i promicanje kulture života u Hrvatskoj na drugoj Međunarodnoj konferenciji za život, održanoj početkom svibnja u Zagrebu.

Počivao u miru Božjem!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh