Svjedočanstva

MOĆNO SVJEDOČANSTVO

Preminuli mladić se nakon smrti ukazao roditeljima preklinjući ih za jednu milost. Pogledajte što ih je tražio da urade!

Foto: Shutterstock


 

Katolički laik sa službom evangelizacije i oslobađanja, Jesse Romero, iznosi nevjerojatno iskustvo iz svoje službe. Radi se o mladiću koji je iznad svega mrzio svećenike i Katoličku crkvu te je postao sotonist, čak je na glavu tetovirao pentagram i jarca.

Rekao je da ju je (Ouija ploču) jednom otišao uništiti na smetlište koje je kilometrima udaljeno od kuće: razbio ju je i ostavio tamo, ali kad se vratio kući, ona ga je čekala cijela u sobi…

Jesse među ostalim prepričava zanimljiv događaj koji se zbio za vrijeme dječakova života. Naime Jesse mu je rekao da se mora riješiti okultne Ouija ploče, na što je ovaj mladić rekao da ju je jednom otišao uništiti na smetlište koje je kilometrima udaljeno od kuće: razbio ju je i ostavio tamo, ali kad se vratio kući, ona ga je čekala cijela u sobi.

No, dogodila se nevjerojatna stvar. Nakon smrti mladić se ukazao roditeljima u agoniji preklinjući ih za jednu milost…

Mladiću nije mogao prići nitko od ljudi, jer su ga zli duhovi u njemu tjerali da ih napada, osim Jessea. On kaže da je to zato što bi se uvijek prije ispovjedio, bio na Svetoj Misi, odnosno pričestio se i molio znajući da je „veći Onaj koji je u njemu, nego onaj koji je u svijetu“. Zbog svega toga zli mu duhovi nisu mogli ništa. Jesse je uspio na mladića utjecati toliko da je mladić čak primio svećenika, razgovarao s njim i bio spreman podložiti se egzorcizmu, obratiti se i početi moliti. No, nažalost vremena nije bilo mnogo i đavao je iskoristio prednost te je mladić završio tragično.

No, dogodila se nevjerojatna stvar. Nakon smrti mladić se ukazao roditeljima u agoniji preklinjući ih za jednu milost, koja je istina znana iz crkvene tradicije i nauka i na koju nas Crkva potiče:

Izvor: Youtube (Kyrios Books). Izdavačku kuću Kyrios možete pratiti na njezinoj stranici na Facebooku (ovdje). Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh