Aktualnosti

FILM O SNAZI OPROSTA

Premijera filma ‘Najveći dar’ i na Hvaru. Zatraži da se prikaže i u tvom gradu!

Foto: Infinito +1


 

U prvom tjednu prikazivanja u Zagrebu film „Najveći dar“ postao je najgledanijim filmom u svojem žanru. U samo sedam dana gledalo ga je više od 1600 gledatelja!

Premijera je 5. prosinca održana i u Splitu, u kinu Karaman, a 17. prosinca prikazat će se prvi put i na otoku Hvaru i to u kazalištu Stari Grad s početkom u 19:30 sati!

„Najveći dar“, koji govori o snazi opraštanja i pomirenja u našim životima, snimljen je 2018. godine, a do sada je prikazan već u 23 zemlje svijeta.

Želite li da se film prikaže i u Vašem gradu? Zatražite ga ovdje: www.najvecidar.com

 Projekcije u Zagrebu

Film se nastavlja prikazivati i u Zagrebu (u kinodvorani SC Forum, Jarunska 2), s početkom u 20 sati, i to u:

četvrtak, 12. prosinca
utorak, 17. prosinca
četvrtak, 19. prosinca.

Ulaznice se mogu kupiti preko interneta na adresi ulaznice.hr te za gotovinu, osobnim dolaskom na prodajna mjesta: Berislavićeva 13 (Rockmark glazbena knjižara, tel. 01/532430), Ante Topića Mimare 38 (Malešnica; Turistička agencija Izazov, tel. 01/3457585) i Tisak Media (kiosk, Pothodnik Glavnoga kolodvora, Paromlinska 2a, tel. 01/4577490), ili na blagajni kina jedan sat prije početka prikazivanja. Cijena ulaznica je 30 kn, s popustom za studente od 50 %, koji se, uz predočenje studentske iskaznice, može ostvariti samo na blagajni.

Projekcije u Splitu

Film se nastavlja prikazivati i u Splitu (u kinodvorani Karaman) i to u:

petak, 13. prosinca u 17 sati
subotu, 14. prosinca u 19 sati
nedjelju, 15. prosinca u 19 sati
utorak, 17. prosinca u 17 sati

Ulaznice su u prodaji na blagajni kina Karaman, ili mogu se rezervirati od 8 do 15 sati na 021/348-676.

Želite li da se film prikaže i u Vašem gradu? Zatražite ga ovdje: www.najvecidar.com

I u drugim hrvatskim gradovima

Zahvaljujući velikom zanimanju gledatelja i oduševljenim komentarima, broj zahtjeva za prikazivanjem filma Najveći dar u mnogim hrvatskim gradovima i mjestima stalno se povećava.

Film je prikazan već u 30-ak zemalja, među koji su: Argentina, Meksiko, Gvatemala, Honduras, Nikaragva, Kostarika, Portoriko, Panama, Kolumbija, Ekvador, Brazil, Peru, Paragvaj, Salvador, Urugvaj, Čile, Španjolska, Italija, Poljska, Austrija, Rumunjska, Engleska i Slovenija teje  posvuda izazvao iznimno velik interes publike i medija. Potkraj listopada premijerno je prikazan u Njemačkoj i Švicarskoj, a zatim je u studenome započelo prikazivanje i u Hrvatskoj. Uskoro slijede premijere u SAD-u i Luksemburgu.

Slavlje oprosta

Najveći dar španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela četvrti je dugometražni film producentske kuće Infinito +1, istoga redatelja, kojeg su prijašnji filmovi Posljednji vrh, Marijina zemlja te Stope ganuli srca milijuna ljudi iz 35 zemalja.

Slavlje oprosta nastavlja se u Zagrebu i uskoro će dotaknuti i mnoga srca u Splitu i ostalim gradovima i mjestima!

Intervju koji je gosp. Cotelo dao za naš portal Book.hr možete pročitati ovdje: „Kad sam napokon učinio ono na što me je Bog dugo poticao, pronašao sam mir. Znao sam: ‘To je to. To je ono što tražim od svoje šesnaeste godine’ˮ

Više o filmu možete pročitati ovdje.

Želite li da se film prikaže i u Vašem gradu?
Zatražite ga ovdje:
www.najvecidar.com
Facebook stranica: Infinito Croatia

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh