Foto i video

AMBER KNORR

PREDIVAN TALENT Pogledajte genijalne slike Djeteta Isusa koje je naslikala mlada Talijanka

Slike Djeteta Isusa kakve još niste vidjeli: mlada umjetnica svojim talentom želi pomoći drugima da izgrade intimniji odnos s Isusom

Amber Knorr: Dijete Isus/ foto: Aleteia


 

Umjetnost, osobito ona sakralna, podiže pogled i srce prema nebu. Ona nadahnjuje i poziva na razmišljanje. Portal Aleteia predstavio je mladu umjetnicu Amber Knorr, koja svojom slikarskim talentom želi drugima pomoći da izgrade intimniji odnos s Isusom.

Amber Knorr studirala je teologiju i katehetiku na Franjevačkom sveučilištu a 2017. godine je i diplomirala. Potom je upisala Školu sakralne umjetnosti u Firenci, u kojoj je najveći naglasak stavljen na Teologiju tijela sv. Ivana Pavla II.

„Nevjerojatno je koliko prekrasne slike, mramorni kipovi i obojena stakla mogu probuditi želju za nebom. Želja mi je da moja umjetnička djela odražavaju Onoga koji je izvor sve ljepote i usmjeravaju promatrača prema Bogu“ – rekla je Knorr.

Amber Knorr prvenstveno stvara murale u svetištima i slike na platnu koje se postavljaju u bočnim oltarima, ali i na drugim mjestima u crkvi.

Nekoliko predivnih djela ove mlade umjetnice možete pogledati na njezinoj službenoj stranici ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh