Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Predajem ti ovog trena, Isuse, sav svoj očaj, tugu, potištenost, slabost, depresivne misli, negativne i crne misli i molim te, pomozi mi!

RAZMATRANJE I MOLITVA

Predajem ti ovog trena, Isuse, sav svoj očaj, tugu, potištenost, slabost, depresivne misli, negativne i crne misli i molim te, pomozi mi! Ne želim tako živjeti, odlučujem živjeti drugačije i u tvoje Ime, Isuse, odbacujem te misli i odabirem život, odabirem radost, odabirem svoj brak kao silan dar i blagoslov za svoj život. Znam, Gospodine, da si me ti spojio s mojim supružnikom. Umnoži u meni vjeru u to i daj da moje srce i um spoznaju istinu. Isuse, onda kada ja svome supružniku ne mogu izreći koliko ga/ju u dubini duše volim, bez obzira na sve, ti mu/joj, Isuse, svojom ljubavlju i blagoslovom to poruči i dotakni ga/ju.

Ti budi smisao moga života kako bih postao/la savršeni supružnik!

Izlijevam dušu pred tebe, Isuse, ispuni me, oslobodi me, ozdravi me kao supružnika, roditelja, čovjeka i izlij na mene Duha života i snage. Neka tvoje svjetlo razori svaku tamu i potištenost u mome životu, neka ispuni svaku prazninu moga srca, neka zacijeli svaku ranu i razočaranje moga srca. Isuse, bezuvjetno ti predajem svoj život, dolazim ti sada kakav/kakva jesam, bez straha i kažem ti: Oslobodi me i iscijeli, Isuse, predajem ti se! Ti budi smisao moga života kako bih postao/la savršeni supružnik! Blagoslivljam te! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Zbog stanja u kojem se nalazimo, često nam je prava istina izokrenuta i vode nas negativne misli koje nam često ne daju nikakvu nadu. Isus nas je na Križu od toga oslobodio, umro za nas – uzmimo to, besplatno, u poniznosti, da živimo u Istini koja će nas osloboditi! (Iv 8,32)

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh