Svjedočanstva

ŽELIM JU IMATI ZAUVIJEK

Pred Presvetim Oltarskim Sakramentom doživjela sam Njegovu Ljubav Ova je djevojka doživjela Božju Ljubav. U trenutku kad je prestala nastojati smisliti savršenu molitvu…

Pred Presvetim Oltarskim Sakramentom doživjela sam Njegovu Ljubav

Foto: Shutterstock


 

 

Uvijek sam vjerovala u Boga, da uslišava naše molitve, ali nekako sam u srcu imala stav da je dalek, kao da nije ovdje, sada… Ali jedan mi je događaj otvorio oči, koje su mislile da već vide, dok su zapravo samo škiljile.

LJUBAV

To se je dogodilo na jednom duhovnom susretu, dok sam zatvorenih očiju klečala pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Iako je ondje bila gomila ljudi, imala sam dojam da oko mene nema nikoga. Glavom mi je prolazio roj misli – svojevrsni diplomatski odgovori na pitanja koja su se pojavljivala – a ja sam nastojala svoj život predati Isusu. I dok sam pokušavala „pravilno složiti rečenicu“ od onog što sam Mu htjela reći prije nego što mu predam svoj život, odjednom sam shvatila: „Bože moj, što ću ti govoriti?! Pa ti znaš sve o meni: prošlost, sadašnjost, budućnost, sve grijehe… Nemam se zašto skrivati iza diplomatskih odgovora!“

U tom sam trenutku doživjela Boga, doživjela sam Isusovu LJUBAV. Pišem ju velikim slovima, jer to jednostavno ne mogu opisati! LJUBAV me je obuhvatila, zagrlila. Ni jednu drugu ljubav na ovome svijetu ne mogu usporediti s tom ogromnom LJUBAVI: ona je puna topline, neograničena, bezuvjetna….

Svjesna da sam spoznala onoliko koliko sam u tom trenutku mogla primiti, pitam: „Bože, koliko li nas onda zaista ljubiš?!“

Automatski sam Gospodinu izgovarala riječi zahvale na svemu. Osjećaj je izblijedio, ali sjećanje na tu Ljubav je i dalje živo, i od tog trena znam da ju želim za svu vječnost!

Sada tražim milost da tu LJUBAV ne potratim!

Hvala ti, Gospodine, što si mi dopustio da doživim djelić tvoje Presvete Ljubavi! ❤❤❤

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh